Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen karrier az SAP hosszú...

Milyen karrier az SAP hosszú távon?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre nehéz bekerülni. Találtam egy induló junior programot heti 2 bejárással oktatás alatt illetve utána havi 3-4 kötelező irodai jelenléttel hetekre leosztva. Nem vagyok Budapesti ezért fel kellene járnom 6 óra lenne az oda-vissza kb. Viszont nagyon jónak tűnik a fizetés magyar viszonylatban. Brutto 650-el kezdenék és szerződésbe van foglalva 2 emelés az első évben( Vizsga után 1 illetve csatlakozásra rá 1 évvel még egy. Az első kettő vizsgaeredmény és teljesítmény függő) + még 1-1 emelés a következő 2 évben. ( Minimum 10% ). Nekem tetszik a logisztikai irány SAP-ban. Szívesen lennék MM/SD tanácsadó. Első körben magyar ügyfelekkel dolgoznék majd később lenne lehetőségem külföldre menni a projekt munkák keretében mert tudok angolul és németül.

Ilyen lenne az ajánlat. Főleg azoktól kérnék tanácsot akik dolgoztak ebben vagy jobban belelátnak. Én bevallom semmi közöm nem volt még SAP-hoz csak annyi, hogy tudom micsoda és láttam már a rendszert élőben. De soha nem tanultam. De nekem stabil karriernek tűnik átlag feletti fizetéssel csak kicsit tartok a sok utazástól. Nem tudom mennyire bírnám. Sosem kellett ennyit rendszeresen utaznom.

ma 00:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem tudom melyik cég.

Minden munkahelyen fontos, hogy jó csapatba tudj kerülni..mert lelkileg tönkre lehet tenni az embert, amíg kezdő, amíg nem tud ő "diktálni". Ezért én erre nagy hangsúlyt fektetnék, tehát elfogadnám, és megnézném, milyen..ha meg van más terület, ami jobban érdekel, párhuzamosan tudsz tovább jelentkezni olyan munkákra is, és bármikor sikerülhet az is. Semmiképp ne foszd meg magad egy pénzben jó lehetőségtől, mert az is lehet, ebben találod meg az utad..elkezded, feltérképezed a dolgokat, aztán még mindig válthatsz..a semminél igazából bármi jobb, még a rossz munkahely is, de ha rossz, akkor dolgozni kell a váltáson.

ma 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!