Milyen szakmát érdemes nőként tanulni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 17:54
2/9 anonim válasza:
Milyen szempontból legyen érdemes? Érdemes pl. nőként villamosmérnöknek tanulni, mert azt hallottam, hogy ritkaságuk miatt a tanárok a tenyerükön hordozzák őket, nem beszélve a csoporttársakról.
Viccen kívül, kevés olyan szakma van már, amiben egy nő ne tudna helyt állni, kevés olyan van, ami speciálisan férfi/női munka.
3/9 anonim válasza:
A csoporttársak igen, de mondjuk a hímsoviniszta fizikatanár, aki azzal kezdi az előadást, hogy a fenébe, megint vannak itt lányok (mondjuk ötszázból három), annyira nem hordoz a tenyerén, hanem buksz mert lány vagy :D
4/9 anonim válasza:
én múltkor láttam óvó bácsit. bizarr volt, de aranyos :D minden esetre én nem adnám bácsi mellé a kölköm, mert nem tudok F. Kruger úrtól szabadulni :P
5/9 anonim válasza:
én gépész szakon vagyok, első félévben volt 3 lány a 60 ból, de aztán a tanárok megoldották hogy ne legyenek =D
6/9 anonim válasza:
Nálunk a bölcsiben van gondozó bácsi!
Imádják a gyerekek!
7/9 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert anyukám logisztikus végzettségű, a fizikai munkát is rendesen elvégezte, soha semmi baj nem volt a munkájával. Ehhez képest leépítéskor őt küldték el, és a helyére felvettek egy olyan srácot, akinek tanári(!) diplomája van, köze sincs a logisztikához (anyu tanította be)... Mellesleg 3szor annyi fizut kap. Úgyh vmilyen szinten működik a diszkrimináció a nők irányába... Tehát milyen szakmát érdemes nőként végezni?
2010. nov. 13. 09:56
8/9 anonim válasza:
Fodrász,kozmetikus,pedikűr-manikűr,esetleg cukrász,szakács szakma inkább férfi szakma,felszolgálót sokáig nem tudod max.30-35éves korodig(szinte mindenhová fiatalabbakat vesznek fel.Virágkötő...ezek okj.szakmák
Nehéz a kérdésed.
Különben én is jártam már úgy hogy valakit betanítottam és fél év múlva mondvacsinált ürüggyel kirúgtak és az új emberke került a helyemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!