Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen szakmát érdemes a 21....

Milyen szakmát érdemes a 21. században választani? Miben van a legnagyobb pénz?

Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 11:30
 1/3 anonim válasza:
100%
Minden szakmában lehet sok pénz, ha azt csinálod, amit nagyon szeretsz és vannak egyedi ötleteid.Pl: Ha asztalos vagy és kitalálsz új egyedi bútorokat,amire van sok vevő.
2011. szept. 29. 12:57
 2/3 anonim ***** válasza:
73%

Én nem értek egyet az előttem szólóval, nagyon kevés szakmában van pénz, és amiben van pénz az nagyon telített. Más szakmákra meg egyszerűen nincs igény... gondolok itt pl a zenészekre...

A legnagyobb baj hogy ha most azt mondom neked hogy menő dolog az informatika akkor mire megtanulod, addigra lehet hogy már dunát lehet majd rekeszteni az informatikusokkal.... tehát a probléma abból adódik hogy fogalmunk azt megtudjuk mondani h most minek kéne lenned ahhoz hogy el tudj helyezkedni, de neked azt kéne tudnod hogy 2-3 év múlva minek kéne lenned hogy el tudj helyezkedni... ez pedig senki nem tudja megmondani. Szóval lutri az egész. Ez a szomorú valóság...

Én ha most újra kezdeném szarnék az iskolára, meg a papírokra meg ezekre... időpocsékolás. Grafikus akarsz lenni? oké holnaptól kezdve grafikus vagy... szerinted mit kell tudnia egy grafikusnak? Akkor fogd magad és tanuld meg ezeket... viselkedj úgy mint egy grafikus, szerezd meg a szükséges tudást, és mondd azt h grafikus vagy... és akkor grafikus leszel...

2011. szept. 30. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mind1 mit csinalsz igyekezz a legjobb lenni, szeles latokor, elni a lehetosegekkel, kreativnak lenni. Es akkor sosem lessz gondod a penzel. De ha kivalasztassz egys zakmat es elvegzel egy iskoalt attol meg nem leszel sem jartas a szakmaban sem jolkereso:)
2011. okt. 1. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!