Területi képviselők! Ti is találkoztatok már ezzel a
problémával?
Figyelt kérdés
Valami okból kifolyólag nem megy úgy az üzlet, ahogy azt a főnök elvárná és finoman kezd titeket (is) hibáztatni érte.
Biztosan vannak jó és kevésbé jó emberek ebben a munkakörben is, ugyanúgy, ahogy minden más területen. Viszont a mai nehezedő gazdasági helyzetben egyre nehezebb az eladás tapasztalataim szerint.
A váltás a legjobb megoldás, hadd próbálja meg más, akinek talán jobban megy?
Ezért is voltam úgy vele, hogy próbálom a legtöbbet kihozni és örülök annak, hogy ennyi is sikerül, de ez nem elég, mint kiderült.
márc. 29. 12:06
4/8 anonim válasza:
én most nem ugrálok. Örülök, hogy van valami. Szerintem ez jövőre tud változni
márc. 29. 12:17
5/8 A kérdező kommentje:
Nem ugrálnék én sem, de ha valahol nem látnak szívesen, akkor nem ott nem is tartózkodsz szívesen.
márc. 29. 12:25
6/8 anonim válasza:
szorítod a fogad és nem ugrálsz:)
márc. 29. 12:32
7/8 anonim válasza:
Területi képviselői munkánál tipikus, hogy a fizetés és/vagy bonusz egy része a teljesítménytől függ. Pont ezért sok cég azt csinálja, hogy lehetetlen célszámokat adnak. Pontosan tudják ők is, hogy a gazdaság merre megy és mi a realitás, ezért tesznek rá +30%-ot. Úgy vannak vele, hogy ha egy nagyon ügyes képviselő hozza az tiszta haszon, amúgy meg legalább nem kell kifizetni a bonuszokat teljes egészében...
márc. 29. 13:58
8/8 anonim válasza:
Egyrészt irreális elvárások, hogy ne kelljen bonuszokat fizetni, másrészt béka segge alatt a gazdaság. Te csináld a munkád főni meg had idegeskedjen, baxni bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.