Milyen cég Debrecenben a The Unit ? Instagram reklámban találkoztam vele,hogy fiatalokat keresnek,(írták,hogy nem MLM,nem OVB)és nem irjak le mi a munka,mert az komolytalan lenne :D
Hát, nem tudom...
Milyen már az a "sikeres csapat" amelyiknek a honlapján nincs se cím, se telefonszám, sem e-mail cím, elérhetőség???
Nincs impresszum...
Lehet, hogy fideszes agitátor-munka, vagy aláírásgyűjtés...
Kérdezz rá, aztán azután dönts!
Az igazán sikeresek nem így kezdik a hirdetéseiket!!!
@12:21
Biztos hogy nem ilyesmi. Ennél valami sokkal kifinomultabb behúzás.
Azért kell külön kiírni, hogy nem MLM meg nem OVB, mert lehet hogy ugyan tényleg nem az, de ugyan azokkal a hamis hazug külsőségekkel próbálják behúzni a gyanútlan, tapasztalatlan balek fiatal fiúkat, lányokat, akik elhiszik hogy ez valami komoly dolog lehet.
@12:39
Ja, meg a tipikus "nyugi ez nem piramisjáték".
Köszönöm,hogy fáradtatok a válaszokkal :),bár közelebb sajna nem kerültem ehhez a rejtélyhez.
Szerencsére van normális munkám,így számomra nem aktuális ez a tuti lehetőség,de mégiscsak érdekelt,hogy akik egy belvárosi irodabérlést meg tudnak fizetni (bár címet nem irtak,hogy hol van lol) és kb.10 embert (fotókból ennyi munkavállalót vettem ki) foglalkozatnak az mi a csuda lehet,plána ilyen misztikus álláshirdetésből.
De ami nekem beakadt,hogy azt írták a hirdetésben,hogy "nem részleteznénk a munkát,mert mi nem vagyunk komolytalanok" :D :D
Egyébként ráírtam a hirdető és ott dolgozó személyre,de választ nem kaptam tőle,másodszori megkeresésemet pedig letiltással jutalmazta.
Foreveres, avonos és a többi retek is tud bérelni irodát és benn tartani 10 hülyét. Nem attól lesz hiteles egy cég, hogy van egy belvárosi irodája.
Biztosan valami szemét értékesítése a feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!