Ha valakinek nagyon régóta nem volt bejelentett munkahelye, akkor annak már lehetetlen állást találni?
Figyelt kérdés
Napi bejelentés volt, meg tanfolyamok sajnos normális munkám viszont nem. Sajnos eddig azt tapasztaltam ezen mindenhol kiakadnak. Még az éh béres kevesett fizető állásoknál is. És aztán erre rögtön rá ugranak és nem akarnak le szállni a témáról. Most akkor aki hosszabb időre kiesett az már ne is menjen vissza a munkaerő piacra. Akkor mi csináljon?márc. 25. 09:12
1/28 anonim 

válasza:

Nem. Keresni kell tovább..
Ismerősömnek az első bejelentett állása 44 évesen lett. Addig fekete munkákból élt, meg a szülei tartották el.
2/28 anonim 

válasza:

Szerintem bármelyik 3 műszakos gyár felvenne csak teli kell kamuzni az önéletrajzod korábbi gyárakban eltöltött bejegyzésekkel. A kutya sem néz utána, hogy te 6-8 évet hol csomagoltál. És már találsz is bejelentett normális munkát. Utána lehet jobbat keresgélni.
3/28 anonim 

válasza:

Nyugi, más se talál munkát, tök mindegy, milyen tapasztalata van.
4/28 anonim 

válasza:

mihez ertesz, milyen vegzettseged van es merrefele keresel?
5/28 anonim 

válasza:

Úgy tűnik, nekem se valami fényes az önéletrajzom, bő fél év alatt 1 interjúra se hívtak :(
6/28 anonim 

válasza:

Ha a Profession oldalon próbálkoztok, akkor nem is csoda. Leggyorsabban munkaközvetítő irodákon keresztül lehet munkát találni.
7/28 anonim 

válasza:

a profession egy nulla...
nekem linkedin meg xing naprakeszen tartva, de az utobbi pär munkahelyet ismerösön keresztül talältam...
8/28 anonim 

válasza:

6: regisztráltam egy munkaközvetítő irodában már egy jó ideje, beikszeltem a résztől a teljes munkaidősig, a könnyű fizikaitól a szellemi munkáig mindent is, bármire vevő lennék, azóta se hívtak semmilyen ajánlattal sem. Ez nem gyors, hanem csigalassú tempó. Vagy nekem kellene hetente bejárni érdeklődni?
9/28 anonim 

válasza:

#8: igen, mivel vélhetően nem vagy különleges és nem érted versenyeznek a cégek, hanem a hozzád hasonlóak versenyeznek a munkáért ezért neked kell küzdeni, igen.
10/28 anonim 

válasza:

#8: Igen, mert egy futár sem fogja házhoz vinni neked a munkát, ha nem mész utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!