Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mikor érdemes munkahelyet...

Mikor érdemes munkahelyet váltani?

Figyelt kérdés

A jelenlegi munkahelyem sem rossz, de elég bizonytalannak érzem, mert projektekből finanszírozódik. Ugyan nekem határozatlan idejű szerződésem van, de ha nem lesz a pozíció mögött finanszírozás, akkor azért sokáig nem fognak megtartani.

Kaptam egy állásajánlatot, az pénzügyileg bombabiztos, kiszámítható és a munakakör is nagyon tetszik. Egyelőre még nem mondtam igent, mert hezitálok. Ti hogyan döntötök ilyen esetben?

Attól félek, ha elutasítom és a jelenlegi helyemen nem jól alakulnak a dolgok, akkor ilyen lehetőséget nem kapok újra.

márc. 17. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Semmi okát nem látom, hogy ne fogadd el a felkínált állást.
márc. 17. 15:28
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Lépnek az újra egyből, gondolkodás nélkül.
márc. 17. 15:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal
márc. 17. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A te esetedben mindenképp érdemes. A jelenlegi helyed a projektek miatt, ha nem is a kutya vacsorája, de bizonytalan.
márc. 17. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lépnék szerintem. Bár nem mindegy milyenek a feltételek az új helyen. MIlyen a bér, a körülmények, mennyit kell érte utazni, kell-e esetleg költözni stb.
márc. 18. 06:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Semmivel nem rosszabbak. Utazni kell, de Budapesten belül ez nem ritka. Kb ugyanannyit, mint az előző helyen. A fizu jobb, bár nem nagysagrendekkel. Költözni nem kell .
márc. 18. 07:02
 7/9 Thunderfairy ***** válasza:
Mennék az új helyre.
ápr. 10. 19:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Elfogadtam, megyek :-)
ápr. 10. 20:24
 9/9 anonim válasza:
Remek
ápr. 11. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!