Szeretem a munkahelyem, de az összes normális kollégám elmegy,érdemes nekem is váltani?
Figyelt kérdés
Az eredeti csapatból amikor odakerültem már csak 2 ember van, abból is az egyiküket annyira nem szeretem, az újak meg véleményem szerint nem váltak be túlzottan. Leginkább gyakornokok az új kollégák.
A munkát szeretem, van otthoni munkavégzés is(heti 1-2 nap) , elég laza az időbeosztásom.
Így,hogy már az irodában alig van olyan akihez szívesen szólnék(régebben szinte baráti társaság alakult ki) érdemes lenne váltani nekem is?
Szerintem felvennének máshová is, nem azzal lenne a probléma.
2023. márc. 31. 08:47
1/7 anonim válasza:
Neked kell eldönteni, de ha nagy a fluktuáció körülötted, az mutat valamit.
Én pl biztos nem maradnék már olyan munkahelyen, ahol be kell járni az irodába.
2/7 anonim válasza:
Ha nagy arányban telipakolnak egy csapatot gyakornokokkal meg 22-23 éves kezdőkkel, az a 30-40-es korosztály munkakörülményeit drasztikusan le tudja húzni, gyorsan átcsap a közeg óvodába, ugrálóvárba. Én az ilyen helyről lelépnék.
3/7 anonim válasza:
Inkább a munkát nézd. Ha azt szereted és nem okoz gondot, gondold át
4/7 anonim válasza:
#2 ez igen jól hangzik :)))) hol találok ilyen munkahelyet?
5/7 anonim válasza:
#4 Nem cég, hanem csapatfüggő. Általában céges szinten igyekeznek tartani az 5-10%-os gyakornoki arány maximumot. Az, hogy cégen belül valamelyik csapat elszáll-e 30-40%-os gyakornoki arányba, az adott csapat vezetőjén múlik. Illetve azon, hogy mit enged meg a projekt.
6/7 anonim válasza:
Én is így jártam, de pont azért ment el mindenki, mert egyre rosszabbak lettek a munkakörülmények és csapnivaló volt az új főnök. Eljöttem. A már korábban távozók ilyenkor tudnak segíteni, hogy érdemes-e pl. oda menni, ahova ők kerültek.
7/7 anonim válasza:
Ha van otthoni munkavégzés is, akkor még ki lehet bírni azt a heti pár napot az irodában. Új helyen ki tudja megint milyen lesz a kollektíva. Akkor tényleg érdemes olyan helyre váltani, amit már "kipróbáltak" a régi kollégák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!