Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Otp-hez jelentkeztem fejleszto...

Otp-hez jelentkeztem fejlesztonek. Mar a 2. kor jonne, de most Hogan tesztet akarnak kitoltetni velem. Fizetesrol semmit nem lehet tudni. Mennyire normalis ez?

Figyelt kérdés

#HR #szemleyisegteszt
2023. márc. 30. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Minek jelentkezel ilyen helyekre fejlesztokent a normalis tech cegek helyett?
2023. márc. 30. 14:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Mert elotte is egy penzugyi cegnel dolgoztam. De oda nem kertek szemelyiseg tesztet, meg mar az elejen megbeszeltuk az anyagiakat.

Milyen normalis tech cegre gondolsz?

2023. márc. 30. 14:39
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Nyilván van egy kapcsolattartó, akinél érdeklődhettél már az elején is.

Keresd most fel ezzel a kérdéssel, hogy milyen fizetésre lehet számítani!

Ha nem mondják meg, mert hogy megegyezés kérdése TELJES MÉRTÉKBEN, az azt jelenti, hogy MINDIG személyes döntésen fog múlni, tehát nincsen egy előremeneteli rendszer anyagilag a cégnél.

Én ezt gondolom.

De ha kell neked egy OTP-s tapasztalat 1-2 évig, akkor menjél csak.

2023. márc. 30. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
31%

Előbb át kell menned a szakmai és a hogan teszten, utána kapsz ajánlatot.

Ez nem csak az OTP-nél van így, de sok más nagy cégnél (ott esetleg nem hogan, hanem más teszt van, de sok helyen van teszt, régebben AC volt sok, az mostanában már eltűnt, de valamilyen személyiség teszt sokfelé akad).

Az ajánlat nyilván alku képes, de az alapján az adott pozíció határozza meg, így arra ne számíts, hogy a béralkunál majd 50%-al mégis többet kapsz.

Mondom, nem egy multinál csináltam ezt végig, az OTP is csak másolja a nagyokat.

2023. márc. 30. 15:20
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

#4 a kerdezo problemaja nem az, hogy ajanlatot nem kap, hanem, hogy a 2. kornel jar es semmit nem tud a fizetesrol.

Normalis helyeken mar az elso beszelgetes alkalmaval a recruiterrel szo esik a fizetesrol. Vagy elmondja a recruiter a bersavot, vagy megkerdezi a berigenyed es elmondja, hogy belefer-e a savjukba.

Semmi ertelme egymas idejet rabolni, ha utana derul ki, hogy nem egyeznek az igenyek.

2023. márc. 30. 15:34
 6/8 A kérdező kommentje:

5-os pontosan igy gondolom en is. Korabban mar volt mas cegeknel hogy tobb kort is megcsinaltattak velem mire kiderult a fizetes.

Na itt meg kerjem ki meg az erkolcsit is stb es majd a sokadik korben kiderulhet mennyi az annyi.

A masik hogy nem szeretem ezeket a szemelyiseg teszteket. Eletemben eddig egy helyen kertek, amikor kulfodon meloztam ott meg sose. Na akkor hogy is van ez..

2023. márc. 30. 18:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6: Hát ez az, adjál ki egy rakat szenzitív infót magadról anélkül, hogy tudnád, hogy akarsz-e oda pályázni.
2023. márc. 30. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
És ha kerek perec megmondanád, hogy mondjanak egy irány összeget, mert az idő is pénz és szeretnél meggyőződni róla, hogy beleillik-e az elképzeléseidbe az állás/ajánlat, mielőtt folytatnád a további köröket?
2023. ápr. 3. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!