Van hazugság az önéletrajzodban?
Nincs :)
Na jó, talán annyi, hogy nem írtam bele a gimi és az egyetem mellett végzett alkalmi, max. 1-2 hónapos munkákat. De ennek az a fő oka, hogy akkor vagy 20 oldalas lenne, és ez különben sem releváns semmilyen munka szempontjából.
Nekem van egy kicsi, a munka résznél, többször dolgoztam egy helyen pár hónapot, és az egészet összevontam, mikor nem dolgoztam, azt is úgy írtam be, h igen...
mással nem mernék hazudni, nyelvtudás, sulik...nem éri meg
14:01
Jó duma! :D
Ugyanazt a programot használtam mint ők, néhány problémát hozzánk továbbítottak, úgyhogy ennyi hazugság szerintem belefér.
ennyi még belefér szerintem is
14:19nek
Természetesen össze-vissza kell hazudozni az önéletrajzban, a következő okokból:
-A cégek 99%-a olyan szinten semmibe nézi a jelentkezőt, hogy legtöbb esetben el sem olvassák a cégre szabott, óvatosan megírt motivációs levelet. 95%-ban soha nem hallasz felőlük, arra nem veszik a fáradságot hogy egy visszautasító levelet küldjenek. Tehát egy percig nem kell lelkiismeret-furdalást érezned miatta.
-A cégek is össze-vissza hazudoznak, csúsztatnak, elhallgatnak az állásajánlatban is, és az interjún is. A fizetésről hallgatnak mint a sír, csak ezt a hányingerkeltő "versenyképes" szánalmat vágják be.
-Az összes magyarországi cég kivétel nélkül, rendszeresen adót csal, nem tüntet fel minden költségét, haverokon keresztül szerzi a cuccait, trükközik, átveri az ügyfelet, hazudozik a képébe (főleg a bankoknál). Tehát ha nekik lehet, akkor neked is.
-Soha, a büdös életben nem fogja senki leellenőrizni hogy te tényleg azon az egyetemen végeztél, a szakot meg végképp nem. Azt sem hogy a gyakornoki állásaid tényleg igazak-e, azt meg végképp nem, hogy mit csináltál ott. Tehát nyugodtan hazudj a tevékenységekről kapcsolatban, különben interjú közelébe sem jutsz.
-Fontos, hogy légy kreatív, és ha kérdeznek a gyakornoki pozíciódról amit sosem csináltál, akkor az utolsó részletig hazudozz nyugodtan a képükbe hogy miből állt a tevékenység. a) úgysem ellenőrzik b) ők is hazudnak az állásról c) adót csalnak, trükköznek, átverik az ügyfelet d) levegőnek néznek, és sosem hívnak be interjúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!