Hazugság-e az amit a topshop-ban látunk a TV-ben?
"Kicsit" felnagyítják azokat a dolgokat amiket tudnak az ott bemutatott eszközök, és marha drágán adják őket. Meg persze az az átverés, hogy egy csomó ajándékot kapsz pluszban ha most hívod, mert azokat az "ajándékokat" kifizeted, a termék árában benne van.
Én pl láttam egy olyat, hogy egy "hihetetlenül jó kést" és egy "hagyományosat" belefogtak egy satuba és a "hihetetlenül jó" elvágta a másikat. Na erre a férjem megszólal, hogy tegyék bele fordítva, mert akkor a "hagyományos" fogja elvágni a "hihetetlenül jót", mert ez egyszerű fizika. Na én nem értek a fizikához, de elhiszem neki. Szóval egy kicsit inkább szemfényvesztés a dolog, illúzió, mint a bűvész trükk.
Szal amit adnak az is csak egy 'átlagos kés'(maradjunk ennél a példánál) csak jobb fényben tüntetik őket fel.
Am engem mondjuk az ilyen ABKingPro meg az a 'nagyon gyorsan és jobban sütő hordozható müanyagsütő' éredkelne.
A saját honlapjaikon ugye csak a "fényezés" megy, erre nem vagyok kíváncsi.
Hanem: beírom a Google-ba a termék nevét, és a "fórum" szót. Na ekkor jönnek ezerrel a fórumokban szereplő tapasztalatok, vélemények pro és kontra, amiből lehet mazsolázni. Remélem segítettem :-))
Nem igazán... :S
Ha azt akarnám akkor azt tenném de nem véletlenül kérdezek itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!