A TeleShop TopShop TVShop és hasonlók összes terméke átverés, vagy vannak kivételek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 10:52
1/7 anonim válasza:
Nem átverés. a termékek tényleg jók. de azokat a termékeket, kis utánjárással olcsóbban meg tudod venni.
2/7 anonim válasza:
Én kétszer vettem tőlük,de egyik sem vált be,és drága is olt.
3/7 anonim válasza:
Mi is 2szer rendeltünk tőlük, először egy polírpasztát az autóra, ami tényleg jó. Másodjára egy aprító gépet, még mákot is lehet vele darálni, 3 vagy éve használom. Nekem bevált.
4/7 anonim válasza:
a Hot Pan elektromos serpenyőt már több ismerősöm is dícsérte. én még nem próbáltam.
5/7 anonim válasza:
A HotPan-t kidobtam a kukába.A szögletes serpenyő alatt kerek cekasz van, a sarkokban csak enyhén langyos.Csak kör alakban süt-főz.
V-gyalut is vettem, ez kifogástalan, remek dolog.
De: MINDEN DRÁGA!
6/7 anonim válasza:
leg magicet szeretnék, kipróbáltam már és nézegettük, jónak tűnik, pláne a koppintásokhoz viszonyítva....v-gyalut dicsérik rengetegen...ped egg, nem rossz, mi olcsóbban vettük máshol, ugyanolyan, mint anyós 6000-es tévéshoposa...annyit nem ér, 800 ft-ért amennyért vettem azért jó
7/7 A kérdező kommentje:
Én hajvágót vettem, egy kalap szar, nem lehet vele hajat vágni csak ritkítani, de inkább csak a szakállra jó, mert olyan frizurával az utcára se mernék kimenni, ezért gondoltam hogy a többi is szar. Ha jó lenne talán megérné az árát, de mivel ez semmit nem ér, így drága volt!
2010. jún. 12. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!