Van pénzetek lóvéra, ha van akkor azt hogy értétek el?
Figyelt kérdés
tegnap 16:42
11/16 kutyafule4 

válasza:

#10 túl sok az autotune az én ízlésemnek, de legalább nem valami kretén youtuber mint amire számítottam.
12/16 anonim 

válasza:

8 éve "dógozok" aztán anyámékkal élek azóta is... költeni meg nem költök nagyon semmire, nincs is igényem fa$ságokra. Ami kell azt megveszem, de ez évente 1-2 "nagyobb" értékű dolog (mondjuk 100-200 ezer ft között valami).
13/16 anonim válasza:
Nem mondom, hogy van pénzem lóvéra, de megélek amennyire kell.
2016 óta dolgozom, lassan 10 éve, 3 éve vettem lakást, idén a felújítás a cél és a hitel kifizetése. Onnantól, hogy lakás pipa, hitel nincs már könnyebb az élet.
14/16 anonim 

válasza:

"Van pénzetek lóvéra, ha van akkor azt hogy értétek el?"
Pénzem lóvéra nincs, mert a lóvé maga a pénz.
Hogy értem el, hogy van pénzem? Elmentem drága bogár dolgozni, amiből lett fizetés, amiből időnként félre is tudtam tenni. Majd idővel bepereltem a volt munkáltatómat, na abból is lett pénz (nem is kevés), azt is félretettem. Hát valahogy így sodródtam az árral...
A férjem is valami hasonló utat járt be mielőtt találkoztunk volna. :)
15/16 anonim 

válasza:

Kedves 3as. Mégis vàlaszoltál erre az "értelmetlen baromságra" szóval ugyan ott vagy
16/16 anonim 

válasza:

Festőként dolgozok. Kezdetben még egy profi szaki mellett dolgoztam segédként, nagyon minimális pénzért. Aztán egyéni vállalkozó lettem és egyedül tolom. Munka van dögivel, sokat is dolgozok, de szeretem is...a pénz részét meg nem kell részleteznem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!