Van pénzetek lóvéra, ha van akkor azt hogy értétek el?
Figyelt kérdés
tegnap 16:42
1/14 anonim 

válasza:

Középiskolában a számomra érdekes tantárgyakban odatettem magam, majd jól érettségiztem belőlük. Ezt követően piacképes egyetemi képzésen vettem részt, képzés során bagóért dolgoztam gyakornokként, de cserébe szereztem releváns tapasztalatot, így végzést követően könnyen találtam munkát. Évekig igyekeztem kihozni a maximumot a munkámban, így szépen lépkedtem előre, mára jóval többet keresek, mint az átlag.
2/14 anonim 

válasza:

Megtanultam vállalkozást építeni a főállásom mellett.
3/14 kutyafule4 

válasza:

Dolgozok és nem kérdezek ilyen értelmetlen baromságokat.
4/14 A kérdező kommentje:
3-as ez nem értelmetlen baromság, annak van pénze lóvéra akinek legalább annyi pénze van mint Hironak. Sokan dolgoznak de attól még nincs pénzük lóvéra.
tegnap 17:36
5/14 anonim 

válasza:

2esnek igaza van és én is így csinálom. De úgy érzem, mint a kérdezőnél csúszna a kuplung, szóval nem fenyegeti a jobb élet veszélye.
6/14 anonim válasza:
Tanultam, képeztem magam, proaktívan dolgoztam az alap feladataimon túl, mindig magas minőségű munkát tettem le az asztalra, így most vezető szoftverfejlesztőként dolgozom.
8/14 anonim 

válasza:

Elég hülyén van megfogalmazva a kérdés. "Van pénzetek lóvéra?" Szlengben a lóvé maga a pénz. Pénzért nem kell pénz venni.
9/14 kutyafule4 

válasza:

Ez a "van pénzetek lóvéra" duma annyira cringe már. Azt meg nem tudom ki a faxom az a Hiro, gondolom valami influenszer tiktokhuszár akit a sok birka követ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!