Munka érettségivel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítséget kérnék hogy lehet a legsikeresebben munkát keresni. Érettségi után de egyetem előtt állok szóval diákmelót nem tudok vállalni. Rengeteg helyre leadtam az önéletrajzom,(Pepco,Sinsay,boltok,stb.) De hónapok múlva sem jeleznek. Hogy lehetne sikeresebben jelentkezni, vagy hova?tegnap 10:51
1/3 anonim 

válasza:

Érettségivel sajnos futószalag mellett tudsz dolgozni ha nincs mellette semmi képesítés.
Én is így voltam és csak ilyen munkakörökben kaptam állást. Minimum egy targoncás jogosítványt érdemes megcsinálni szerintem.
2/3 anonim válasza:
"Érettségivel sajnos futószalag mellett tudsz dolgozni ha nincs mellette semmi képesítés."
Ez szimplán hazugság. Én például vezető szoftverfejlesztő vagyok csak érettségivel, bruttó 2 millió forintos fizetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!