Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel lehet pénzt keresni...

Mivel lehet pénzt keresni érettségi nélkül?

Figyelt kérdés
Tudnátok olyan munkákat vagy vállalkozásokat mondani amivel érettségi nélkül is jól lehet keresni és az egészséged se megy szarrá? Én kamionsofőrre gondoltam eddig

jan. 20. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Kamionsofőrként se marad épp egybe az egészséged. A folyamatos ülés miatt meszesedés, porckorong deformáció, derékfájdalmak, romló vérkeringés stb... És akkor arról nem is beszéltünk, hogy folyamatosan úton van ez valakit stresszelhet és bármikor benne van, hogy egy balesetben ott marad az úton.

Érettségi nélkül, legyen szakmája az embernek... pl villanyszerelő a mi életünkben minimum mindig kelleni fog, sokat kereshet vállalkozóként és nem olyan megterhelő munka mint egy kőművesé.

Tény azért, hogy a villanyszerelő alapvetően nagyon nem hülye és a nagyja összehoz egy érettségit, szóval nem teljesen jó válasz a kérdésre.

jan. 20. 14:19
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
Tiktok sztár. Csücsörítve kell táncolni és kérlelően pislogni közben. Ha elég sok agyhalott néz, akkor beeshetnek reklámszerződések.
jan. 20. 14:19
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
Eladod a tested valami melegbárban.
jan. 20. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Bármilyen munkával amihez nem kell érettségi.

Van egy pár.

jan. 20. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem érettségi kell, hanem piacképes tudás. pl programozó
jan. 20. 17:56
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Chaturbaten egy dragon dildot felnyomsz a seggedbe
jan. 20. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:
49%

Bassza meg, olyan hihetetlen, hogy egy szaros érettségire nem képesek, de elvárások, azok vannak. Én borderes, ADHD-s diszkalkuliásként, nagy adag depresszióval letettem négyesre, a töri ötös. Ilyen szinten le van butítva az a hülye érettségi...

Kérdező, nincs ilyen munka. Menj gyárba operátornak.

jan. 20. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
Senki sem az érettségijével keres pénzt, hisz az csak egy kemény fedeles dokumentum, ami igazolja hogy elvégezted az adott iskolát és érettségit tettél. Azt max a szekrénybe teszed be, hogy ne porosodjon.
jan. 20. 19:23
 9/9 anonim ***** válasza:
66%
5ösnek és 8asnak igaza van. Belépőnek természetesen jó, ha van, de kiderül, hogy sötét vagy, mint az éjszaka, akkor az érettségi megléte nem ment meg attól, hogy ne legyen jó munkád.
jan. 24. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!