Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Könyvelő hogyan lesz az ember ?

Könyvelő hogyan lesz az ember ?

Figyelt kérdés
Hany ev tanulas ? Egyetem ,tanfolyam ? Mikortól keres az ember nagyon jól?
ma 10:47
 1/9 A kérdező kommentje:
Hany ev mire mindennel végez az ember és dolgozik?
ma 10:52
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Ott van...google-ba beírod s látni fogod. 🙃 Ne menj el könyvelőnek, ha ennyi se megy. 😰
ma 10:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én elvégeztem az egyetemet és a mérlegképest, elmentem egy irodába dolgozni és tapasztalatot szerezni. Közben folyamatosan képeztem magam (továbbképzésekkel, tanfolyamokkal, vagy csak úgy autodidakta módon), elvégeztem még pár kiegészítő képzést, majd egy bő 10 év releváns tapasztalattal a hátam mögött felmondtam és saját irodát csináltam.

Hogy hány év tanulás? A könyvelő szakma folyamatos tanulás, sosincs vége, mivel évente párszor átrajzolják a szabályokat.

A mikortól keres nagyon jól pedig érdekes kérdés. Amikor egyetem alatt már elkezdtem dolgozni a könyvelőirodában, akkor nagyon jónak éreztem a fizumat (koliban laktam, se kutyám, se macskám nem volt, menzán kajáltam, stb), viszont amikor már albérletet kellett fizetni meg lett család, stb, akkor nem éreztem olyan jónak, pedig többet kerestem mint előtte, csak hát nyilván a költségeim a többszörösére rúgtak ekkor már. Most nagyjából 15+ éve vagyok a szakmában és most már bátran mondhatom, hogy nagyon jól keresek és elégedett vagyok.

ma 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
tehát olyan nettó 400 ezret már megkeresel
ma 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
Nettó 400at kb 6-7 éve kerestem.
ma 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
ja, gondolom :) Főleg mikor a legtöbb könyvelői munkát úgy hirdetik, hogy max nettó 350 ezer/hó
ma 12:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6, ez nagyon változó.

Vidéki megyszékhelyen tb-bér, mképes, adótanácsadó végzettséggel garantált bérminimum, feketém semmi. Elmentem Bp-re, ugyanúgy könyvelőiroda, 800 bruttó (3 éve).

ma 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Jó Budapesten egy gyári munkás is megkeres 3 műszakban nettó 500 ezret. Ehhez képest a könyvelő bruttó 800 sem kimagasló
ma 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Hát a releváns gyakorlattal lévő könyvelő bruttó 800ért nemhogy nem kimagasló, hanem igencsak karcsú.
ma 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!