Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyre elkeseredettebb vagyok,...

Egyre elkeseredettebb vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Munkakeresesben vagyok már egy jó ideje, sok helyre küldöm a jekeentkezesemet, de semmi. Van diplomam de lehet hogy hátrány, mit gondoltok inkább ne írjam bele? Vagy hogy nézz ki egy jó önéletrajz amit nem egyből a kukába landol?

ma 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Bufe szakos diploma?
ma 09:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Detto. Az egyiket inkább beleírom, mert volt már kellemetlen helyzetem mikor kihagytam. Szerintem, ha valaki jelentkezik valahova, azért teszi mert elvállalná végzettségtől függetlenül, legalábbis én így vagyok vele.
ma 09:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Mióta keresel és hol? Van hol laknod? Van segítséged?

Készíts többféle önéletrajzot. Ahova nem kell diploma oda ne írd be. Jó fotó is fontos.

ma 09:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Van hol laknom az nem baj, pályakezdő vagyok itt pláne nehezebb, csak kisebb munkáim voltak, többfajta önéletrajzom van már, csak nem tudom hogy a diplomám sokszor előny, vagy hátrány, közigazgatásba is jelentkeztem már, már azon gondolkozok hogy bíróságra, ilyen helyekre írok, van-e számomra valamilyen munkájuk (még ha nem is hirdetnek)
ma 10:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Közigazgatás felejtős, elég belterjes helyek, hacsak nincs ott ismerősöd, de van amikor úgy se könnyű.

Egyszer felhívtak egy csomagoló melóval kapcsolatban, hogy biztos oda akartam-e beadni, mondtam persze, ott nem lett volna gond a diploma, végül egy dolog miatt mondtam nemet, mikor kiderült, hogy nem bejelentett állás, hanem efo és fekete munka keveréke lett volna.

ma 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Diplomát csak akkor tüntesd fel az önéletrajzban, ha olyan helyre jelentkezel ahová kell valamilyen (bármilyen) felsőfokú végzettség és/vagy releváns a munkakört tekintve.

Ellenkező esetben semmiképp ne említsd meg, mert hátrány lesz. Én mióta úgy vagyok fenn profession-ön, hogy nincs benne a diplomám az önélterajzomba, sokkal több helyről hívnak és több ajánlatot kapok.

A szar diploma óriási hátrány, csak gond van belőle!

Amúgy a tapasztalatot többre nézik sokszor mint a végzettséget, akár "normális" melóknál is.

ma 11:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat, az első kommentelőn kivül mindenkit felpontoztam, továbbra is lehet írni
ma 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!