Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Netto 320 ezer forintból...

Netto 320 ezer forintból hogyan tervezzek jövőre?

Figyelt kérdés

30 eves vagyok. Fizetésem kereken netto 320 ezer Ft. Bejelentett munkám van. Ebből hogy az isten fa..aba tud venni az ember akár 10 év múlva egy lakást Pesten? Kérdezem én.

És nincs más munka. Nincs nagyobb bér. Nem fizetnek a cégek. Hiába keresek nincsen.

Vállalkozásra sincsen pénz..

Egy lakás Pesten 50 Millio Ft körül van már.

Hogyha lenne akin élősködők és felretennem a 320 ezret az egy évben. 3 millio 840 ezer Ft.

10 évben 30 millio.

20 év múlva 60 millio.

Tehát 52 évesen tudok majd venni egy panel lakast ha felretennem a pénzt.

20 év múlva..

De nem tudom.felretenni mert nem tartanak el a szüleim..

Mi a jó édes fenét csinaljak?

Köszi előre is válaszokat.

30/F

febr. 18. 20:42
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
72%

#28 Ki akar itt versenyezni a nagy cégekkel? Lehet dolgozni freelance projekteken vagy bedolgozni nyugat-európai cégeknek. Persze, ha magadnak akarsz minden ügyfelet megkeresni és mindent szervezni, az nem egyszerű, de ki mondta, hogy csak ez létezik?

Az indiai meg bangladeshi freelancerek meg ugyan szaré-húgyé dolgoznak, de a kódminőségük is olyan.

Amúgy is anyagi befektetésről volt szó, az pedig nem kell sok.

tegnapelőtt 12:36
 32/48 A kérdező kommentje:

Ha itt tartunk. A balazs kicks sem csinalt nagy vállalkozást.

Nike es Adidasnak a cipőjét árulja sneaker cipőket, amik már voltak az interneten legalábbis én 2017 óta ismerem ezeket.

Balazs megcsinalta es úgy hogy nincs bármilyen neves diplomája vagy tudása.

Mi kell ahhoz? Jó marketing, jó reklám, penz penz penz penz..

Semmi más.

Ha én akarok csinálni egy váza boltot. Az is menne. Ha mellette van 100 milliom csak a reklámra, tik tok hirdetesekre, influenszerekre.

De nincs..

Pomt ez az baj.

Hogy nincs, hogy azért kell alkalmazottként dolgozni mert nincs pénzem vállalkozásra..

Nincs pénzem arra hogy a saját szekeremet toljam vagy epitsem..

És ezt tudja legtöbb munkáltató is.

Azért nem adnak sok helyen jó fizetéseket.

De ezt az első 100 milliot? Honnan hogyan teretsem elő? Ha nem öröklok semmit. Hogyha nincsenek befeketető ismerőseim. És stb. Nincsen gazdag barátnőm..

Pedig az is megoldás lehetne.

tegnapelőtt 13:13
 33/48 anonim ***** válasza:
78%

Le lett írva, hogy nem minden vállalkozáshoz kell 100 milliós indulótőke. A kereskedelem pont nem ilyen. És a munkáltató azért nem ad jó fizetést, mert nem termelsz neki annyi értéket.

Ha a munkáddal előállítasz havonta 700 ezer bevételt, akkor persze, hogy nem fogsz jó fizut kapni, de ha havonta 5 milliót termelsz a cégnek, abból simán adnak neked milliós fizetést...

tegnapelőtt 13:22
 34/48 anonim ***** válasza:
56%

"Hogy nincs, hogy azért kell alkalmazottként dolgozni mert nincs pénzem vállalkozásra.."

Ne álltasd ezzel magad.

Nem a kezdőtőke hiánya probléma.

Gondolj csak a lottónyertesekre, akik kitalálják hogy na ott a sok lóvé, majd befektetnek, meg vállakozásokat csinálnak, aztán milyen jó lesz, majd pár év múlva olvasok róluk hogy földönfutók lettek, és mindenüket elbukták.

Valószínűleg nálad is ugyan ez lenne a forgatókönyv.

tegnapelőtt 13:29
 35/48 A kérdező kommentje:

33-as: kitermelem sajat magamnak csak legyen penz saját vállalkozásra.

IT szektorhoz én nem értek.

Amihez érték és tanultam az a kereskedelem, logisztika, kartevoirtoirtas, illetve kertészkedés.. de a kertészethez nincsen papírom.

A többihez van.

Jelenleg raktárban dolgozok logisztikus szakmaban mint arukiszedő mert mashova nem vettek fel.

És de kitermel a ceg. A raktar. Hiszen milliardos arbevetelu.

Berraktarozast csinálnak

Semmi másról nem szól minthogy nevesebb nagykereskedő cégekkel megegyeztek hogy tárolják a termékeiket.

Spar,lidl, aldi termékek, coca-cola termékek, bicikli alkatrészek, vitaminok, édessegek stb.

Mi kell ehhez a vallalkozashoz?

Raktar kb. 8000 nm. Havi 18 millio Ft kb.

Gépek targonca stb. Bérlés minimum kb havi 3-4 millio Ft

Raktarosok, targoncavezetok. Kb 5-6 fő.

Címkézés gépek, foliazo gépek, pártoló gépek, bevétel kiadással foglalkozó szoftverek,betarolas kitarolas

Pda Stb.

És megegyezni minimum 12 hónapos szerződéssel olyan cégekkel akiknek lehet raktározni a termékeit.

Mi kell tehát az indulashoz penz es kapcsolatok.

Azután a megszervezes és a szakértelem végül a munka.

tegnapelőtt 13:31
 36/48 anonim ***** válasza:
56%

Tudok első generációs(tehát nem örökségből indult) milliárdos magyar vállalkozót logisztikai területen.

Egy sima zöldségfelvásárlóként kezdte egy teherautóval meg valami kis picsányi bérelt raktárral.

Kezd te is kicsiben.

tegnapelőtt 13:37
 37/48 A kérdező kommentje:

34-es. Nem hiszem. Mert talpraesett voltam mindig is.

Volt már egyeni vállalkozásom is a 0-rol elertem 20 milliós bevételt. Hangsulyozom. Bevételt es nem profitot.

Akkor kerestem havonta fel millio forintot is. Embereket szerveztem, iranyitottam stb.

De mivel nevesebb munka kölcsönző cégekkel kotottek meg inkább szerzodest, akik hozták a vendegmunkasokat így megszunt ez a fajta tevékenységem.

De tudtam csinálni.

Képben vagyok a vallalkozoi léttel nagyon is.

tegnapelőtt 13:38
 38/48 A kérdező kommentje:

36-os: Aki kicsiben elkezdte az melyik évben volt?

Csak azért kérdezem mert manapság kicsiben elkezdeni egyenlő a halállal. Es ez köszönhető a drága adoknak amit a tisztelt kormány csinalt.

Aki megakart gazdagodni és lett is. Az egypártrendszerben lett az a Kádár korszakban akkor még nem éltem.

Hiába szidtak azt is. De sokaknak akkor lett háza és vállalkozása is ami mára atadtak a örökösoknek.

Nincs mar olyan aki a 0-bol csinalt volna valamit az utóbbi 10 évben. Kevés pénzzel. Ha van akkor is az igen ritka.

tegnapelőtt 13:41
 39/48 anonim ***** válasza:
0%
Akkor csak nem lehetsz annyira nagy ász, ha úgy ki tudott csinálni a konkurencia, hogy most a 320ezres raktárosi fizetéseddel nyavalyogsz...
tegnapelőtt 13:42
 40/48 anonim ***** válasza:
31%
En arra lennék kíváncsi, hogy eddig mit csináltál, miért 0-ról számolsz 30 évesen, hol van a megtakarítás, amit 18-30 éves korod közt gyűjtöttél.
tegnapelőtt 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!