Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért veszik le a fizetésüket...

Miért veszik le a fizetésüket a bankszámláról?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm is le szokta venni a teljes havi fizetését a bankszámláról miután megkapta. Mi értelme ennek?
febr. 13. 17:37
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%
40. Havi 2 felvétel ingyenes. És te állítod be a limitet, ami úgy tudom korlátlan is lehet.
febr. 14. 13:46
 42/46 anonim ***** válasza:
91%

41, dehogyis. Havi 2, összesen maximum 150ezer. Tehát

1. alkalom: 200ezer. Ez nem ingyenes.

1. alkalom: 75ezer, 2. alkalom: 75 ezer. Ez ingyenes.

1. alkalom: 149ezer, 2. alkalom: 1 ezer. Ingyenes.

1. alkalom: 100ezer, 2. alkalom: 100ezer. Ez nem ingyenes.

Érted?

febr. 14. 13:56
 43/46 anonim ***** válasza:
84%

"Több ismerősöm is le szokta venni a teljes havi fizetését a bankszámláról miután megkapta. Mi értelme ennek?"

Értelme teljes fizetés esetén nincs. Joguk van hozzá, hát élnek ezzel a joggal.

Én is veszek fel készpénzben összeget a bankszámláról, mert a gyerekeimnek abból adok "ellátmányt". Büfében vásárolni a suliban, befizetni az osztálypénzt, a szegényeket támogatni önként, mégis kötelező jelleggel az iskola felhívására.

Ha itthon vagyunk, és jön a pékárus autó, ott csak készpénzzel tudunk fizetni, mert nincs térerő, ami működtetné a bankterminált.

Szóval szükség van készpénzre...

febr. 14. 16:24
 44/46 anonim ***** válasza:
61%

Én rendszeresen veszek fel nagyobb összegű készpénzt. Kutattam, hol tudnám a legolcsóbban. Egyetlen automata van. Személyesen bankfiókban nem szabad, mert baromi drága.

800 ezer a maximum, Cib-esként az MHB (korábban Budapest Bank) automatájából tudok felvenni évek óta, alkalmanként 1200 Ft.

De a napi 1 milliót viszont nem lehet meghaladni. 24 óránként lehet ennyit felvenni ma Magyarországon automatából.

febr. 14. 16:52
 45/46 anonim ***** válasza:
61%
Ja, a CIB-nél sima folyószámlám van magánszemélyként, éves egyszeri kártyadíjjal, semmilyen más költségem nincs.
febr. 14. 16:54
 46/46 anonim ***** válasza:
61%

42.-nek. 40. vagyok.

Értem. De mivel én is CIB-es vagyok, mint a 44. Nem tudtam pontosan, hogy máshol nem lehet. Nekem már az is fura, hogy más banknál mennyi költség van, és nem értem, minek vannak ott emberek?

febr. 14. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!