Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért veszik le a fizetésüket...

Miért veszik le a fizetésüket a bankszámláról?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm is le szokta venni a teljes havi fizetését a bankszámláról miután megkapta. Mi értelme ennek?
ma 17:37
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
87%

10-es: én pont fordítva vagyok. A kp-t csak odaadom és ennyi volt, nincs többet nyoma, a kártyás fizetésnél utána minden látszik a netbankban. Szóval szerintem ha jól használja valaki a banki szolgáltatásokat sokkal jobban jár mint a kp-val. Arról nem beszélve, hogy nagyon megkönnyíti az ember életét.

A kérdésre válaszolva: sokaknak tartozása van és azért szedik le egyből ,hogy maradjon valami. Régen, amíg a gyár területén belül volt nálunk is ATM, fizu napkor sorok kígyóztak előtte, hogy le tudják venni a pénzt. Sokaknak olyan szintű tiltása van, hogy tényleg nem maradna semmi, így valamennyi esélyük van még pénzhez jutni.

Amúgy egyik kollégám is olyan, hogy leveszi egyben az egészet, pedig ő nem a tipikus, tanulatlan melós ember.

Vannak akik ebben látják a "szabadságot"...

ma 18:49
 12/36 anonim ***** válasza:
87%
#7 és diplomás ember... no komment
ma 19:12
 13/36 anonim ***** válasza:
22%
12. Igen. Mit kezdesz a kártyával, amikor "vajazni kell" valakit? Vagy mint amikor én, 2-3 éve, ott ragadtam egy horgásztúrán egy faluban, ahol nem volt automata, sem posta, és a boltos kiröhögött minket a kártyával? Ráadásul ha félrelépsz is bukhatsz a kártyával, ha a párod kezébe kerül a banki kimutatás.
ma 19:23
 14/36 anonim ***** válasza:
81%
#13 szóval innen ered "pénz számolva, asszony verve jó" mondás...
ma 19:26
 15/36 anonim ***** válasza:
14.???
ma 19:30
 16/36 anonim ***** válasza:

"Ráadásul ha félrelépsz is bukhatsz a kártyával"

Hát ne lépj félre...

ma 19:30
 17/36 anonim ***** válasza:

Mármint...kp-ba kiveszi? Passz

Én is fizetésnapon "leveszem" a pénzem (azonnal befektetek mindent, amit nem akarok elkölteni meg ami előző hónapban mégse lett elköltve, elutalom a lakbért aztán a maradékot másik számlára, amiről költök. )

ma 19:48
 18/36 anonim ***** válasza:
35%

Minden kedves bankkártyás fizetőnek azt üzenem, ameddig létezik a készpénzes fizetés, addig örüljenek!

Mert ha bejön a készpénzmentes világ, utána fog jönni a cudarvilág.

Ha tetszik, ha nem, még mindig a készpénz a nyerő. A KP bárhol, és bármikor elfogadják, a bankkártyát már nem biztos.

ma 19:52
 19/36 Koplárovics Béci ***** válasza:
67%

#18: hát igen. Két évszázaddal ezelőtti világokban valóban nem fogadják még el a kártyát. Meg hát leírtatok itt a nem normális emberek által tett dolgokat, amikre valóban nem jó a kártya. Nos, azt is megértem, hogy nekik félnivalójuk is van. De: nekik legyen is.

Mondjuk arra a kápés szitura kíváncsi vagyok, hogy a kemény magyar valutánkkal a zsebedben elmész külfödre, ahol a váltott pénzed elfogy, majd megpróbálod a jó magyar forintot átváltani. És ott ülsz a semmi közepén a budipapírral a kezedben :)

ma 20:27
 20/36 anonim ***** válasza:
50%
Azért mert analfabéták. Természetesen mint mindenben, az arany középút az igazi. Keresel 400-at, leveszel 60-80at és akkor minden le van fedve.
ma 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!