Melyik az a munka ma Magyarországon, ahol készpénzben fizetnek ki, és nem bankszámla számra utalnak?
Magyarországon bármelyik cégnél lehet készpénzben kérni a havi fizetést, csak a HR nem igazán szeret vele foglalkozni, mert ugye az átutalás még is csak egyszerűbb.
Nekem is van olyan kollégám, aki már hosszú évek óta készpénzbe kapja a fizetését, egyszerűen csak nem bízik a bankrendszerben, és saját bevallása szerint nincs is szüksége bankkártyára, jobban bízik a készpénzben.
Egy bizonyos ponton még egyet is értek vele.
A NAV inkasszót fog tenni a számlámra,és az albérlet kifizetése után, még a részlet fizetést sem tudom megoldani. (Havi 100 ezer körül).
Lenne vanalakinek valamilyen ötlete?!Van valami hely, ahol akár napi, heti készpénz kifizetés van?
Köszönöm
ma 06:59
Na és ezt majd pont az interneten keresztül fogják meghirdetni szerinted?!
Alkalmi munkák, napszám…
Ha van munkáltatód a NAV már a bérből is levonhatja az adósságod tehát mindegy milyen formában kapod a fizetésed, már a forrásnál lesarcolják. (Ha legális bejelentett munka.)
Plusz munkát kell vállalni.
Nézz szét Facebookon. Van, hogy keresnek kőműves mellé segédnek embereket napi kifizetéssel. Vagy más egyszerűbb feladatokra.
De adhatsz vérplazmát, lehetsz próbavàsárló, eladhatod a megunt dolgaidat, stb.
ma 08:05
Egyik se jó. Nő vagyok és vérszegénység. Nem tudok vér plazmát adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!