Melyik az a munka ma Magyarországon, ahol készpénzben fizetnek ki, és nem bankszámla számra utalnak?
Figyelt kérdés
aug. 15. 06:33
11/17 anonim válasza:
Egy beugrós pultos miért ne lenne jó? Részmunkaidős valami kisboltba?
A segédmunkás csak egy példa volt.
12/17 Hintalow válasza:
Kis cègek, alkalmi munkák.
Noha elmèletileg bárhol lehet ilyet kèrni, bizonyos mèret felett egyszerűbb/olcsóbb az ezt akaró munkaerőt cserèlni, mint megerőszakolni a bèrszámfejtèsi folyamatot.
13/17 anonim válasza:
Mennyi nav tartozásod van és milyen adónemre?
14/17 anonim válasza:
Ha egymillió alatt van a tartozásod, s saját tartozás, kérhetsz rá részletfizetést, s akkor nem inkasszóznak.
Egyébként az éttermek/pizzériák a saját ételfutárjaikat kápében fizetik, minden este, műszak végén.
15/17 anonim válasza:
Menj el egy konditerembe recepciósnak. Ugyan nem fizet jól, de szerintem a legtöbb kisebb terem feketén dolgoztat (ahol anno én voltam az is pl), rugalmas a munkaido, úgy osztod be az időd ahogy akarod. Nőként tökéletes kis himihumi meló.
16/17 anonim válasza:
Bármelyik munkáltató köteles készpénzben fizetni, ha te úgy kéred. Ez törvény. SENKIT nem kötelezhetnek arra, hogy legyen bankszámlája!
Szóval nyugodtan kérd ki a béred kp-ban, nem érhet emiatt semmilyen atrocitás.
17/17 anonim válasza:
IT-s vagyok es kpban kerem. Egyszeruen nem akarok azert fizetni hogy penzt szedjek le,meg a vasarlasokert se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!