Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kb. mennyi pénzt tudtok...

Kb. mennyi pénzt tudtok megspórolni/félretenni havonta a mai infláció közepette?

Figyelt kérdés

febr. 2. 16:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
0, van hogy mínuszba megy át 1-1 hónap,időnként a korábbi megtakarításból kell hozzápótolni :(
febr. 3. 07:51
 12/25 anonim ***** válasza:
48%
6 vok, contractor tesztmernok
febr. 3. 08:50
 13/25 anonim ***** válasza:
82%
Jelenleg 270-ből várhatóan továbbra is 50-E körül fogok spórolni. Ha nem lenne kis hitelem, akkor ez 80-E körül lenne. Illetve ebből már leszámoltam átlagolt extra költéseket, kötelező költésem - másodmagam mellett - egészséges étkezéssel együtt 125-E alatt van.
febr. 3. 09:59
 14/25 anonim ***** válasza:
Helyesbítek: 60-E körül tudnék spórolni elvileg és akkor hitel nélkül 90-E lenne. Persze ez alapesetben, ha az extra költésből nem megyek túl és nem nyúlok hozzá. Attól függ, hogy mennyi koncertjegyet veszek és mennyit költök utazás alatt. Már februárban elkezdek utazni.
febr. 3. 10:31
 15/25 anonim ***** válasza:
Van hogy hónapokig 0 ft mert elköltöm inkább külföldi utazásokra, nekem fontosabb az élményszerzés, mint hogy minden hónapban nőjön a befektetésem. Ha elfogyott a szabadságom, vagy nincs lehetőségem épp elutazbu, akkor olyan 200k körül fektetek vwce etf-be.
febr. 3. 14:33
 16/25 anonim ***** válasza:
21%
Már megint le vannak pontozva azok, akik sikeresek lettek az életben. 🤣
febr. 3. 14:35
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
Vagy csak megint összegyűltek a gyakorikérdésekes kamu huszárok, akiket aszerint is értékelnek.
febr. 3. 14:37
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Magaddal toltál ki, mert bejelentettelek. :-)
febr. 3. 15:33
 19/25 anonim ***** válasza:
Jajisztenem mileszmoszt… 😅
febr. 3. 15:36
 20/25 A kérdező kommentje:

Én mondjuk mindenki kérdésre adott válaszát zöld pipáztam.

Én is arra gondoltam, hogy lehet, hogy kamu a milliók, vagy 600ezrek feltétele, de simán el tudom képzelni, hogy pl egy vállalkozó ilyen jól keres, vagy politikus... Stbstb...

Azt hittem, többen írnak 11- eshez hasonlóan, de ezek szerint jól megy itt az embereknek.

Köszi a válaszokat!

febr. 3. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!