Mit lehet ilyen esetben mondani a HR-esnek ?
Figyelt kérdés
Story a következő. Voltam felvételizni egy cégnél. Minden rendben ment az interjún addig amíg a HR-es meg nem látta ,hogy Mosonmagyaróváron életem 6 évet ezelőtt (párkapcsolat miatt). Nem tudta elengedni azt hogy onnan miért költöztem vissza Oroszlányba (ahol amúgy mindig is éltem ezt a 6 évet kivéve). A nő nem alarta elengedni ezt a témát hogy Óváron mennyivel jobb a lehetőség miért nem maradtam ott stb. Ez már csak kötekedés volt ? Vagy erre mit lehet mondani ?jan. 28. 10:15
2/6 anonim válasza:
Egyrészt igen, semmi köze hozzá, de ha kedvesen akarsz válaszolni, akkor pl mondhatod hogy változtak az életkörülményeid.
3/6 anonim válasza:
Ilyenkor azt lehet mondani, hogy bár a munkalehetőségek, és egyéb gazdasági jellegű változók nagyban befolyásolják a lakóhely kiválasztását, vannak más tényezők is, például családi, és egyéb magánélettel összefüggő preferenciák.
4/6 anonim válasza:
Az igazat. Szétmentél a pároddal, majd hazaköltöztél.
5/6 anonim válasza:
Laktam ott, nem tudom, a hr-es milyen jó lehetőségekről hadovál, max ha átmész a határon kapsz értelmes fizetést.
6/6 anonim válasza:
Mondjuk, jó nagy marha az a HRes, Oroszlány nem világváros, de napi bejárással elérhető vagy 10 ipari park, tele van üzletekkel és sportlétesítményekkel és kb az ország egyik legjobb szemészete érhető el a szakrendelőben, gyakorlatilag félúton van két közeli megyeszékhely közt, van egy járási kormányablak. 40 percre van a szlovák határtól. És van kényelmes vonat Kelenföldre óránként.
Azért ez nem egy nógrádi zsákfalú 0 lehetőséggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!