Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önsegélyező pénztár, ami nem...

Önsegélyező pénztár, ami nem a banknak utalja a pénzt, hanem a saját számládra? Mondanátok ilyeneket?

Figyelt kérdés

jan. 22. 07:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az önsegélyező pénztár miért a bankon segítene?
jan. 22. 07:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a banknak utal egyik sem.
jan. 22. 09:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem banknál van a számlád? Hogy érted azt, hogy nem a banknak utal, hanem saját számlára?
jan. 22. 10:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hol van a számlád ha nem a bankban?
jan. 22. 11:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudjatok mi az az önsegélyező pénztár. Itt az a baj
jan. 22. 18:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor homályosíts fel.

Mert nekem úgy tűnik, hogy teljesen mindegy, hogy egy közösségi számlára kerül a pénz amit befizetsz oda, vagy egy saját nevedre szóló számlára, végső soron ha kell pénz onnan, akkor hozzá tudsz férni. Nem utalják oda senkinek, sehova, csak és kizárólag te fogod tudni felhasználni azt az összeget amit befizetsz.

jan. 22. 18:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Önsegélyező pénztár arról szól, hogy fizetni lehet belőle a bankban fennálló hiteledet. Ezért volt a kérdés, hogy a pénztár hagyja hogy fizessem, majd nekem utalja a pénzt, vagy egyből a banknak a tartozásomra utalja. Én olyan pénztárat akarok nyitni ahol nekem utalja a pénzt.
jan. 22. 18:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Amit befizetsz egy ilyen pénztárba, azzal az összeggel te rendelkezel. Nem a pénztár fogja random fizetgetni a te dolgaidat, hanem TE adod az utasítást, hogy mi történjen a pénzzel.

Ha te ki akarod venni onnan a pénzt és továbbutalni azt is megteheted.

Viszont azt is megteheted, hogy a pénztári számládról eleve arra a számlára utalod a pénzt mint amire a hitel visszafizetést teljesíteni kell.

jan. 22. 18:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
jan. 22. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!