Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen személyes adatokat...

Milyen személyes adatokat kell vagy érdemes megadni az önéletrajzban?

Figyelt kérdés
Az elérhetőség (email, telefonszám) számomra magától értetődő, ahogy a releváns képzettség és szakmai tapasztalat is. Viszont például a pontos lakcím, életkor, családi állapot, fénykép, jelenlegi munkahely számomra kérdéses. Ti milyen adatokat adtok meg, vagy mit várnátok el például munkaadóként első körben?

tegnap 21:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#10 Döntően feladatok és elvárások vannak feltüntetve. Az nincs részletezve, hogy pontosan milyen adatokat adj meg.

De érteni vélem amit írsz. Ha azt várják el, hogy legyen ilyen-olyan végzettségem és szakmai tapasztalatom, akkor azokat részletezem. De semmi egyéb személyes adat az elérhetőségeken kívül. Idáig választ sem kaptam így soha, holott sokszor túlteljesítettem a követelményeket és elvárásokat, legalább is a képzettség tekintetében.

De valóban segítene ha mindent kiteregetnék magamról? Például rossz helyen lakom, munkanélküli voltam, beteg voltam hosszabb ideig, vagy olyan képzettséget nem igénylő munkakörökben dolgoztam sokáig ami nem kapcsolódik az adott területhez?

Nem tudom eldönteni, hogy ez utóbbiak részletezése előnyös vagy inkább kontraproduktív-e?

tegnap 23:31
 12/12 anonim ***** válasza:

1: Már csak azért sem, mert túl sok infó, és több száz jelentkező...?

Amit keresnek egy jelöltben, csak azt mondani.:)

ma 00:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!