Milyen személyes adatokat kell vagy érdemes megadni az önéletrajzban?
Figyelt kérdés
Az elérhetőség (email, telefonszám) számomra magától értetődő, ahogy a releváns képzettség és szakmai tapasztalat is. Viszont például a pontos lakcím, életkor, családi állapot, fénykép, jelenlegi munkahely számomra kérdéses. Ti milyen adatokat adtok meg, vagy mit várnátok el például munkaadóként első körben?tegnap 21:08
1/12 anonim válasza:
Email, telefon, fénykép. A többi nem kell.
2/12 anonim válasza:
Munkahelyek (beleértve a jelenlegit) legyenek benne. Életkor is mehet (de nem a születési dátum). Lakcím, családi állapot fölösleges, fénykép csak ha a munkaköri jellegéből adódóan kell. Irodai munka esetén pl nem kell.
3/12 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátehetnétek a válaszokhoz, hogy pályázói vagy munkaadói, HR-es szemszögből írtok.
tegnap 21:28
4/12 anonim válasza:
A jelenlegi és korábbi munkahelyek mindenképp, ha kapcsolódik a megpályázotthoz. Életkor és lakcím is mehet szerintem - de legalább egy város, ha távolabbi az állás. Sok helyen kifejezetten fényképes önéletrajzot kérnek, ott egyértelmű. Ahol nem, ott szerintem kihagyható. Családi állapot felesleges.
5/12 anonim válasza:
Multi, vezetői pozícióban döntéshozóként, akinél nem volt kint fénykép, több volt mint 1 oldal, nem volt tagolva, szétesett, nem pdf formátum volt azt azonnal töröltem.
6/12 A kérdező kommentje:
Sok mindent hallottam már és az ellenkezőjét is. Férjen ki egy oldalra, de legyenek benne a végzettségek, munkatapasztalatok, főbb feladatok - felelősségi körök az egyes munkakörönként, nyelvtudás, jogsi, egyebek. Minden együtt nem megy, legfeljebb ha olvashatatlanul kicsire zsugorítom. Bár nem ez volt az eredeti kérdés, várom a megjegyzéseket ezzel kapcsolatban is.
tegnap 22:11
9/12 A kérdező kommentje:
Nem mindig részletezik.
tegnap 23:03
10/12 anonim válasza:
9: Akkor is ami benne van a hirdetésben, arra reflektálok a pályázatban.
Csak felsorolja, ki az, mi az, hzol van, mit kell csinálni.
Csak van oka, hogy pont kiszúrtad magadnak azt az állást/munkát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!