Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnánk egy leendő...

Hogyan tudnánk egy leendő munkavállalóm ezen kérését kielégíteni?

Figyelt kérdés

Miskolci cég vagyunk. Linkedinen megkerestük a szakterületünk egyik legjobb szakemberét, aki jelenleg Budapesten dolgozik és él.

Egyeztettünk sok dologról, elégedett lenne a felkínált fizetéssel és jutalékkal, viszont a munka jellegéből adódóan a home office alig lehetséges, Miskolcon vagy környékén kellene élni, és jönne is, de van egy problémája. Azt állítja, Borsodban, Miskolc környékén teljesen ellehetetlenítik a hobbiját, az országúti kerékpározást, csak akkor költözne ide, ha a 3-as, 26-os, 35-ös főútakon engedélyezett lenne kerékpározni.

Emiatt egyelőre hagytuk a dolgot, de megbeszéltük, ha lenne változás, megkeressük újra és megnézzük, akkor is mindkét fél nyitott-e az együttműködésre.

Én sofőrrel járok főleg, legfeljebb csak hétvégente vezetek családdal, szóval nem igazán érint ez a probléma. Hogy lehetne ennek érdekében tenni valamit? Azt sem tudom, kit lehetne ezzel kapcsolatban keresni.

Van valami tippetek? Fontos, hogy nem csereszabatos gyári munkásról van szó, olyan munkáról beszélünk, amit az országban kb. 20-an tudnak magas szinten elvégezni, a többségük Budapesten dolgozik, és nem is akarna eljönni onnan semmilyen körülmények között. Éppen ezért nagyon megbecsülöm(/ném), ha valaki idejönne. Nem szeretném, ha ilyen hülyeség miatt ne lennénk vonzóak.

ma 16:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#5 én úgy gondoltam, hogy majd hétvégén él ennek a hobbijának, pont ugyanúgy ahogy a hozzá hasonló 4 millió magyar.

Ha meg ez nem felel meg neki, akkor meg keressen egy olyan céget, ahol munkaidő után is tud tekerni. Vagy vegyen egy szobabiciklit és tekerheti bárhol.

Ez csak egy kifogás volt a részéről, hogy ne ő mondjon nemet.

ma 18:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Van 1 ötletem

Önköltségeden hozod viszed....

ma 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!