Jelentkeznétek újra ugyanarra az álláshirdetésre?
Kb 4-5 hónapja beadtam az önéletrajzomat egy kis, 5-6 fős céghez.
Fel is hívtak, viszont a telefonom le volt némítva, észre sem vettem, hogy keresnek. Akkor pont szülői értekezleten ültem, fel sem tudtam volna venni. Mivel kb fél8kor végeztünk, gondoltam másnap visszahívom a számot. Ez viszont elmaradt, de ők sem kerestek többet.
Ezek után újra beadni ugyanoda, ugyanarra a pozícióra?
Több helyen is olvastam, hogy vannak adatbázisok a jelentkezőkről, negatív megjelöléssel. Valószínűleg engem is ide soroltak, hiszen nem hívtam vissza őket.
Kisvárosban lakom, a nevem is ritka, biztos emlékeznek rám :)
Nem érdekel annyira ez az állás, csak jó lenne már valamit találni, ami itt vidéken elég nehéz. Amúgy sima irodai meló, semmi kihívás, kb nyugdíjas állás.
3# miért kellett volna visszahívnod őket?
Emiatt biztos nem kerültél listára náluk. Biztos akkor felvettek mást. Most viszont simán beajánlhatod magad.
Velem is volt olyan hogy behívtak interjúra, de nekem pont nem felelt meg az időpont mert elutaztunk, mondták ők nem érnek rá máskor. Mondtam térjünk vissza rá jövő héten.
Nem hívtak, felvettek mást.
2 hét múlva kerestem őket és megtudtam hogy betelt az állás de köszönik az érdeklődést, ha mégis úgy alakulna akkor hívnak. 1 hónap után hívtak hogy lett üres pozíció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!