Piaci szinten a vállalatok valóban növelik az irodai jelenlétet?
Figyelt kérdés
A baráti körünkben ismeretes 3-4 IT cég ahol dolgozunk konzisztensen növeli az irodai jelenlétet, ezáltal csökkentve a Home Office lehetőségét. A legkritikusabb esetben 3 napos irodai jelenlétre köteleznek, és már nálunk is bejelentették 2026 -tól a heti 2 napot.
Ház vásárlás előtt állunk és az általunk preferált lokációtól 1-2 óra kocsiút Budapest.
Gondoltam kicsit szélesebb körben is megjáratnám a kérdést. Ti hogy látjátok, tényleg próbálják minimalizálni a Home office lehetőségét?
#Home Office #Irodai jelenlét
ma 11:52
A kérdező szavazást indított:
Teljes Home Office
Heti 4 nap Home Office
Heti 3 nap Home Office
Heti 2 nap Home Office
Heti 1 nap Home Office
Nincs Rendszeres Home Office
6 szavazat
1/3 anonim válasza:
Ismerősöm a teljes home office-ból heti 2 3 irodai napra lett kötelezve.
2/3 anonim válasza:
Én heti két napot vagyok irodában (ügyfélnél vállalt jelenlét)
A nejem néhány havonta jár be.
3/3 anonim válasza:
"A baráti körünkben ismeretes 3-4 IT cég ahol dolgozunk konzisztensen növeli az irodai jelenlétet"
Melyek ezek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!