Valóban a mai öregemberek ennyire kibírhatatlanok?
Én tudom, hogy az öregasszonyok sem szentek meg velük is van probléma bőven, de az öregemberek sokkal rosszabbak…
Akárhányszor megyek tömegközlekedéssel, állandóan ha öregember van a járművön, folyton csak keresik az alkalmat hogy beletudjanak kötni valakibe, akár ok nélkül is
Nekem is beszólt már vénember, úgy hogy takarodj már arrébb toszod
És nem vette észre a hülye hogy amúgy rohadtul bunkó volt, szerencsére hallotta más és kiálltak mellettem, de az öregember még vele is akadékoskodott meg lehordta mindennek a semmiért
Ti is hasonló dolgokat tapasztaltok az öregemberekkel kapcsolatban?
Én nem bírom őket, valami elképesztő amit leművelnek de komolyan mondom
Aki fiatalon bunkó volt, öregkorában is az. Ilyennel találkoztál.
Lehet, már szenilis is.
Ahogy a fiatalok között is van kultúrált és bunkó, miért ne lehetne az öregek között is.
Ez mindig is így volt, kortól nemtől függetlenül, hogy a társadalom zöme vulgáris, kritikán aluli több aspektusból is.
Szimplán keresni vagy/és látni/felfedezni kell a kivételeket.
Nekem a baráti köröm 12-96 éves korosztály között van. Adott generációkban az értelmes, érdekes embereket keresem s azt, hogy miket tanulhatunk egymástól.
Engedd el a tirpák zöme népet. A többség sok esetben menthetetlen. S nem is a mi dolgunk, hogy szülő szerepet töltsünk ki.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!