Fiatal fiúk! Elgondolkoztatok már azon, hogy milyen öregemberek lesztek (ha megéritek)?
23 vagyok jelenleg
Hát nem tudom, hogy nyugdíjam lesz e még. Ha lesz nyugdíjam akkor az a bácsika akarok lenni aki majdnem minden nap a Tiszán horgászik. Saját etetett helyem lenne, saját csónak, stb..
Az alkoholt én sem vetem meg, valószínűleg az estéimet képezné 1-2 doboz sör megivása és közben meccs nézés.
Ha lesz sok pénzem akkor pedig minden hónapban tartok egy olyan napot amikor elmegyek kórházakba és adományozok. Vagy rászorulóknak adományozok.
Sokat akarok majd kirándulni is a majdani feleségemmel. Vannak tervek.
Hát ha meg nem lesz nyugdíj akkor vagy az OMSZ-nál leszek még kivonuló tiszt ha csak addig meg nem unom. Esetleg ha lesz még jövője ennek én gondoltam arra is, hogy idősebb koromra elmegyek taxizni. Vagy alapítok egy saját vállalkozást valamilyen formában. Talán ez utóbbi a legjövedelmezőbb ötlet.
Majd kiderül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!