Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Postások (biciklisek) mennyi...

Postások (biciklisek) mennyi borravalót kapnak, jó munka lehet ez?

Figyelt kérdés
Elég egyszerű munkának tűnik, csak bicikliznek a városban/faluban aztán bedobálják a leveleket, meg hallottam, hogy a nyugdíjasoktól szép pénzeket kapnak amelyiknek készpénzben fizetik nyugdíjat, szomszédom is mondta, hogy ad neki egy ezrest, lehet valaki többet valaki kevesebbet de ebből kiindulva csak a borravaló 100 ezres tétel
ma 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja k*rva jó lehet mínuszokban, nyáron meg a 40 fokban kint lenni egész nap.
ma 16:41
 2/6 anonim válasza:
84%

Tanulatlanoknak biztos jó.

Én személy szerint jobban szeretek az otthonomból dolgozni, kényelmes és szép környezetben, ahol állandóan 22 fok van, függetlenül a kinti időtől.

ma 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

Manapság már alig van borravaló a bankkártyás fizetés, meg előre utalás miatt.

(Pizzafutárként az ilyen 2. féléknek szoktam beleturházni a kajába.)

ma 16:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Sok munkahelyen kell kint dolgozni és ott nincs borravaló!

Jó ha 5-10% aki otthonról dolgozhat, ez nem érdekel!

Honnan tudod előre ad e borravalót vagy nem?? Én kártyával fizetek mivel nem is lehet máshogy wolton, néha adok borravalót, nem mindig de ezt előre nem tudhatod!

ma 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
4.-re. A kajafutár más, a sima postás nem kap. Ismerek idős, már nyugdíjas postásokat. Budapesten, mikor 50 volt a fizetésük, a jobb környékeken 100 a jatt! Aztán bejöttek a csomagküldős cégek, e-mail, mobiltelefon, bankkártya,..., és mára lókuky sincs. Sokan ezért is mentek nyugdíjba.
ma 17:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Változó, a luxusnyuggerek nem adnak egy fillért sem, a manyika nénnye meg egy ötöst odaad a nyolcvanezres nyögdíjából - és e két véglet közt minden előfordulhat.
ma 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!