Elhelyezkedés Bprof-al?
Figyelt kérdés
Jelenleg 3. féléves hallgató vagyok BME-VIK szakon. Nem kimondottan jött be a szak a mérnöki tárgyak és a fizika nehezen mennek(A matekos tárgyakból elsőre átmentem 3as és 4es eredményekkel) de az informatikai tárgyak mennek. Nézelődtem és arra jutottam hogy inkább folytatnám üzemmérnöki Bprofon a tanulmányaimat. Igazak a rémhírek, hogy a Bprofosok nem kellenek sehova, nem tekintik teljes értékű diplomának?tegnap 11:46
1/2 A kérdező kommentje:
Ami kimaradt, hogy 3. féléves villamosmérnök hallgató vagyok.
tegnap 12:36
2/2 anonim válasza:
Bproffal is el lehet helyezkedni de mást kell vele megcélozni.
Helpdesk, manager és hasonló pozíciókat ahova nem kell komolyabb tudás.
Öt év munka után már teljesen lényegtelen lesz milyen diplomád van mert a munkatapasztalatot fogják nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!