Hogy tudok elhelyezkedni majd?
Sziasztok! prog infón vagyok, és hát beadtam több pozira is a jelentkezést, és közbe kiderült ahova beadtam(az egyik helyre) oda pl 230 junior jelentkezés történt :D Ennyire telített a piac már?
Egyetemi tanáraink mindenki azt mondja, hogy könnyű elhelyezkedni, mi 7en vagyunk az évfolyamon,és senki se talált fejlesztői állást, egy aki tesztelőként melózik valami szotyi minimálbérért..
"több pozira is a jelentkezést, és közbe kiderült ahova beadtam(az egyik helyre) oda pl 230 junior jelentkezés történt :D Ennyire telített a piac már?"
Igen, ennyire telített a junior piac. A legjobb amit tehetsz, hogy az egyetem kapcsolati rendszerét próbálod kihasználni, én például az egyetemi tanulmányaim mellett a kötelező szakmai gyakorlatot, a szakdogámat + TDK és nemzetközi publikációt is az egyetem egy másik (nem IT) tanszékével szoros kapcsolatban álló kutatóintézetnél csináltam, akiknek a kutatócsoportja főleg egyetemi doktoranduszokból állt. A fizu az egyáltalán nem volt kimagasló, de amikor az önéletrajzomba beírtam, a diplomázást követően szakmai tapasztalatnak a kutatóintézetnél eltöltött időt, nemzetközi publikációt orvosi folyóiratban (bioinformatika terület) és a TDK helyezésemet az már egyből olyan szinten kiemelt az átlagból, hogy "pályakezdőként" az első teljes állású munkahelyemen medior fizetésért helyezkedtem el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!