Milyen most elhelyezkedni HTML, CSS, Javascript, React junior szinten?
Elnézést, szerintem a kérdés érthető volt, hogy mire vonatkozik. Sejthető, hogy rengeteg a bootcamp-es, és junior pozíciót nem nagyon látni.
Egyébként ahhoz képest, hogy a fogalmazásomat kritizálod, 1 db vesszőt nem tettél a mondatba, kissé fura elolvasni, így kissé röhejes a hatás.
Teljesen egyetértek a #7-es hozzászóló meglátásával. Akinek egy kérdés értelmes megfogalmazása gondot okoz az nem fog elhelyezkedni informatikusként. Mi az, hogy "milyen elhelyezkedni?". Mégis milyen kontextusban? Ilyen kommunikációs készséggel javaslom a gyári betanított munkát vagy edények mosogatását, mert a hozzám hasonló hatalmas szakemberek nem gyépés / kisegítős színvonalú emberekkel akarnak több órás tervezési meetingeken részt venni.
"Sejthető, hogy rengeteg a bootcamp-es, és junior pozíciót nem nagyon látni."
Nyugtasson az a tény, hogy ilyen kifejező készséggel, amivel rendelkezel, még a HR-es körön sem jutnál túl, a bootcampes tudásoddal pedig garantált az elvérzés a technikai körön. Úgyhogy neked ugyanannyi az esélyed elhelyezkedni, mint ha tele lenne nyitott junior pozícióval a piac.
Pedig állítólag tipikus informatikus agyam van. Ráadásul fél életemet angol nyelvterületen éltem, emiatt a magyar fogalmazás jobban leterhel.
Ettől nem feltétlen vagyok hülye.
De köszönöm az észrevételt, és ezt a remek elemzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!