Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha valaki megkérdezi, hogy...

Ha valaki megkérdezi, hogy mennyit keresel, mit mondasz?

Figyelt kérdés
jan. 13. 01:27
A kérdező szavazást indított:
Nem mondom meg.
Többet mondok.
Kevesebbet mondok.
Megmondom, hogy mennyit keresek.
Attól függ, hogy ki kérdezi./ Változó.
32 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Amikor sz*rul kerestem, akkor az volt a baj, most, hogy jól, az a baj. Közeli barátaimnak elmondom, mást meg amúgy nem is érdekel.
jan. 13. 02:32
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Ez nagyon a helyzettől és a szituációtól függ, de általában szám szerint nem szoktam elmondani azért.

Viszont előfordulhat hogy pl. havernak, ismerősnek, barátnak segítek mondjuk munka keresés terén, akkor fontos lehet, hogy mondjuk ahhoz a céghez ahol dolgozom nem igazán érdemes jönni mert megalázóak a fizetések.

jan. 13. 06:15
 3/9 nb2019 ***** válasza:
87%
Kamuzni nem szoktam egyik irányban sem. Ha családon belül (tesó, unokatesó, akikkel vagyok olyan kapcsolatban) őszintén megmondom. Itt a GYK-n amikor olyan kérdésre válaszolok konkrét összeg nélkül nyilatkozok róla. (Területen átlagos-talán picit az átlag feletti, országos viszonyban bőven átlag feletti.)
jan. 13. 06:49
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Azt, hogy én nem keresem a pénzt. Aztán elindult róla egy többségében értelmetlen vita, így magát a fő kérdést nem kellet megválaszolnom.
jan. 13. 07:19
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Az utóbbi időben már nem mondom meg a közeli báratoknak és a családnak sem. Egyszerűen annyira elszakadtak a bevételeim a magyar átlagtól, hogy nem tudnak mit kezdeni vele. Vagy nem hiszik el, hiszen a szomszéd Pistike fele ennyit nem keres pedig kint dolgozik Németországban. Vagy hallgathatom, hogy én milyen rosszul csinálom mert ennyi pénzből ilyen meg olyan kocsit kellene vegyek stb, stb…
jan. 13. 11:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerény fizetésem van, de őszintén elmondom. Bár néhányan itt és való életben sem értik, hogy hogyan vagyok még jól belőle.
jan. 13. 12:07
 7/9 anonim válasza:
én simán elmondom. minimálbért. mert annyit keresek. és nem kapok mellé zsebbe semmit
jan. 13. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
7: mit dolgozol?
jan. 13. 14:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem szoktam kertelni, megmondom az igazat.
jan. 13. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!