Megkérdezhetem mi a munkád és mennyit keresel?
Figyelt kérdés
nagyon érdekelnek ezek a dolgok..anni minden érdekel még nincs itt az idő hogy döntenem kelljen de szeretek ezzel foglalkozni:) megköszönöm ha leírod:)2013. nov. 30. 22:00
2/15 anonim válasza:
Titkárnő vagyok, kötetlen munkaidővel. Mellékállásaimat nem mondom meg. Sikkasztással együtt havi 500 000 Ft nettó is lehet -.-
3/15 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz, itthon nem tudsz megélni becsületesen, csak csalással.
Külföldön viszont tudsz. Programozó. Ha van hozzá tehetséged. Abból itthon is jól kereshetsz, de nem leszel rendesen bejelntve sehol.
4/15 anonim válasza:
Vendéglátással kint jól tudsz keresni, a sikkasztó titkárnő fizetése felett.. :-))
7/15 anonim válasza:
Munkanélküli vagyok már jó ideje. tetves tescoba nem képesek felvenni, pedig már 33x vittem b önéletrajzot személyesen (gondolom a kukában landolt ahogy hátat fordítottam nekik)
8/15 anonim válasza:
#7 Igen, a kukába landol, ebben biztos lehetsz.
Én e-mailben küldtem, de így se jutottam többre.
Régebben adminisztrátor voltam 80-90 ezret kerestem havonta. Illetve egyszer belekóstoltam az irodavezetésbe, de a cég elég hamar tönkrement és azóta nincs munkám. Ott 100-120 között kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!