Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keresel havonta...

Mennyit keresel havonta pókerezéssel?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 11:55
 1/10 anonim válasza:
91%

Vannak jobb hónapok, amikor 2-3ezer euró a nyereség, de nyilván vannak rosszabb szériák is, amikor sokat lehet bukni. De összességében jól meg tudok belőle élni.

Hozzátéve, hogy nem csak online pókerből élek, járok Ausztriába is, meg Magyarországon is rendeznek pénzdíjas versenyeket, ahol nagyot lehet akasztani.

2013. ápr. 28. 12:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Én szinte semennyit nem keresek vele, jobb esetben is maximum nullán vagyok.
2013. ápr. 28. 12:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Egy Budapesten, a BME-n tanuló haverom szeptember óta félmillió forintot gyűjtött dollárban idáig. A következő évben passziváltatja magát és ebből akar már megélni.

Szóval először gondolom fel kell építeni egy alaptőkét, hogy nagyobb tétű meccsekben tudj nagyobbakat nyerni.

2013. ápr. 28. 12:38
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Én is mindig nullán vagyok. Ez szerencsejáték, bár én sokáig nem ismertem fel, így folyamatosan visszaforgattam a pénzt bele...elkapott a hév. Szerintem nem éri meg szórakozni vele. Szerencse kell hozzá, ami nem mindenkinek van.
2013. ápr. 29. 09:28
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
ha azt gondolod, hogy szerencsejáték, akkor ne csodálkozz, hogy nem volt nagy nyereséged...:D
2013. ápr. 29. 09:37
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Miért Te minek neveznéd? Taktikai netán? Ugyan már...ez szerencsejáték.
2013. ápr. 29. 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Profi játékhoz sok tőke kell.

Másrészt ezekkel az online játékokkal a fene se keres milliókat,írni meg bármit lehet.

2013. ápr. 29. 14:03
 8/10 anonim válasza:
100%

Profi játékhoz elsősorban az kell, hogy ne szerencsejátékként tekints rá. A szerencse maximum 20%.

Másodsorban az is kell, hogy legyen egy olyan elkülönített pénzalapod a pókerre, ami közvetetten nem veszélyezteti a megélhetésed. Úgy azért nehéz játszani, hogy közben azon jár az agyad, hogy ha esetleg veszítesz, holnap nem tudsz kaját venni. Olyan 1000 euróval már neki lehet állni.

És még egy megfontolandó tanács: Nem szégyen a jobbtól tanulni!

2013. máj. 2. 12:15
 9/10 anonim válasza:
100%

A legtöbb ember mindig azonnal akar valamit, hát itt is kell minimum 1 évet komolyan rászánni, 0-ból is lehet építkezni, rengeteg példa van rá.

Sokan szeretnék elkezdeni, mert könnyűnek tűnhet, de a rengeteg belefektetett munkát nem látják.

A legkisebb téten is elérhető óránként 200-1000Ft-os órabér.

Csak komolyan kell csinálni, nem ahogy a filmekben, egy lapra feltenni a pénz és nagyot nyerni.

Itt 5-10 centekből kell felépíteni a pénzt,100 leosztásonként.

Mindezek akár napló formájában olvashatók is.

Jómagam négyből három alkalommal sikeresen építettem 200$ feletti tőkét, 10$-nál kevesebb pénzből.Erről online naplóban is olvashatsz.

Ha érdekelnek a részletek keress privátban, segítek!

2013. máj. 20. 07:59
 10/10 anonim válasza:
30 ezer forintot!
2013. máj. 20. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!