Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha hirtelen ér egy váratlan...

Ha hirtelen ér egy váratlan kiadás, akkor mennyi az a minimum összeg ami nem okoz gondot úgy, hogy nem kérhetsz kölcsönt és nem vehetsz fel hitelt?

Figyelt kérdés
ma 13:51
A kérdező szavazást indított:
Egy kis összeg is gondot okozna.
100 ezer Ft
250 ezer Ft
500 ezer Ft
1 millió Ft
3 millió Ft
5 millió Ft
10 millió Ft
30 millió Ft
Több mint 30 millió Ft sem okozna gondot.
16 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Maxmimumra gondoltál?

A váratlan kiadás az szerintem pár millió lehet csak.

Olyan nincs, hogy váratlanul 1 hónapon belül több 10 milliót ki kell fizetned, és nem tudhattad előre, hogy talán lesz egy ilyen kiadásod.

ma 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem meg a váratlan kiadásnak 3 millió is rohadt sok. Max félmillát mondanék.
ma 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
45%

Mielőtt szavazok, hogyan értelmezzem a kérdést?

Nekem akár 5 forint olyan kiadás is fizikai fájdalmat (gondot) okoz, amit nem önszántamból fizetek egy vágyott termékért vagy szolgáltatásért (pl adó, vagy káresemény, büntetés, orvosi költség). Viszont ki tudok fizetni, ha kell 30+ milliót hitelfelvétel nélkül mert van ennyi rendelkezésre álló forrás.

Ebben az esetben az első vagy az utolsó karikát kell pöttyözni?

ma 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:
29%
Igen ha eladom a házam akkor én is kitudok fizetni 30 milla + adósságot is igen így is lehet értelmezni.
ma 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:
3 millio megtakarításunk van most, szóval eddig férne bele, bár nyilván elég gaz lenne, ha utána nem maradna megtakarítasunk.
ma 15:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!