Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felmondanál ebben a gazdasági...

Felmondanál ebben a gazdasági környezetben úgy, hogy nincs másik állásod, de kiidegel a munka?

Figyelt kérdés
Dilemmázok, hogy mit csináljak. Nem akarok a semmibe ugrani, de egyre nehezebben bírom már.

jan. 7. 07:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
Rengeteg állás van. Válogathatsz.
jan. 7. 07:55
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Soha nem mondok fel úgy, hogy nincs másik helyem.
jan. 7. 08:12
 3/12 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Nem. Úgy nem mondunk fel, hogy nincs másik állásunk, a jelenlegi gazdasági helyzetben amikor minden nem fizikai állásra többszörös túljelentkezés van meg pláne nem.
jan. 7. 08:28
 4/12 anonim ***** válasza:
43%
Simân fel mondanàk söt volt is rà pêlda. Valami ugyis alakul.
jan. 7. 08:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem mondtam fel úgy, hogy nem volt meg az új hely. Inkább kínlódtam még pár hónapot egy vacak helyen.
jan. 7. 09:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Fel. De van bőven annyi tartalékom, hogy akár évekig ellennék anélkül, hogy el kellene helyezkednem bármilyen munkahelyen.

Ha nem lenne más bevételem és tartalékom, akkor nyilván nem mondanék fel, csak akkor ha meglenne az új hely már.

Szerintem így érdemes csinálni, akinek nincs legalább 1-2 évre legendő félretett pénze és/vagy egyéb bevétele, az ne kockáztasson.

jan. 7. 09:50
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából én mondtam már fel úgy, hogy nem volt másik, most is lenne tartalék, de nincs kedvem kockáztatni.
jan. 7. 10:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha már nagyon roncs lennék és lenne mellette elég tartalékom. Most covid szintű szar a piac....
jan. 7. 10:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. :-( Ezért is vacillálok, mert már kikészültem a stressztől és a túlterheltségtől és már a családomra is hatással van, mert észrevették, hogy nem olyan vagyok, mint régen, de ez tart vissza, hogy nagyon rossz a gazdasági helyzet.. de közben meg én megyek tönkre. Nem tudom, hogy mit tegyek.
jan. 7. 11:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy mondanék fel.

Keresnék állást, közben pedig egyre kevesebbet dolgoznék és megvárnám míg kirúgnak.

jan. 7. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!