Hogyan tudok olyan munkát találni, ahol nem én vagyok az ötezredik jelentkező, és egy emberi, jó légkörre számíthatok?
Jelenleg a 24.évemben vagyok. Egy cégnél dolgozom közel 4 éve, de a fizetésem 265ezer azóta is, raktárosként dolgozom.
Érettségivel, karosszéria lakatos szakmával (nem konyítok semmit hozzá), valamint egy Burkoló szakmával rendelkezem (munka mellett letettem).
A kérdésem arra irányul, hogy hogyan tudok lelépni, és keresni valami olyan munkát, ahol nem én vagyok az 5 ezredik jelentkező, és nem egy meghirdetett állás a Profession.hu-n?
Fontos számomra a baráti, kedves közeg, és hogy érezzem, hogy megbecsülnek. Személyesen adjak le önéletrajzot, vagy hogy bróbálkozzak?
Nem sokkal vagyok idősebb nálad, de annyi ilyen életképtelen fiatal van mint te.
A nagy büdös semmire várják hogy velük aztán különlegesen bánjanak, símogassák a kis lelküket, dolgozni ne nagyon keljen, csak a telefonnal játszani munkaidőben, és ezért még fizessenek is jól.
Komolyan hol éltek ti?
A munka mellett 2 évig csináltam estiben a Burkoló szakmát, és amikor érettségiztem, már közben is dolgoztam.
Voltam már 8 állásinterjúnk, sokszor több köröseken, ígérgettek de semmi.
Legyél a szakmád felső top 1%-ban és akkor kb nem kell versengened.
Bár burkolóként senkivel nem kellene versengened ha vállalkoznál.
Mindkét szakmaddal jól lehet keresni és meg is becsülnek, ha jó vagy benne.
Szóval, ez a kulcs.
Legyél profi. És akkor jön a jó fizetés, a simogatás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!