Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehetek magyarként...

Hogyan lehetek magyarként AKÁR híres magyar-amerikai filmszínész Amerikában és hogyan fejleszthetem magam otthon konkrétan?

Figyelt kérdés

jan. 6. 17:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem oda születni kell.

Dobó Kata is hiába volt Andy Vajna oldalán nem tudott befutni

Pedig volt hátszél nem kevés.

jan. 6. 18:08
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Sajt magdnak irsz forgatokonyveket sajat magad rendzeed és te vagy a foszereplo
jan. 6. 18:44
 3/14 anonim ***** válasza:
21%
Saxi...saxi...saxafon!
jan. 12. 20:39
 4/14 anonim ***** válasza:
6%
Retkes Amerika. A sztarok nagyresze is aberralt. Szexpartikon jarnak, transzokat nevelnek...
jan. 12. 20:40
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek! 3-as és 4-es, kifejtenétek bővebben, kérlek!
jan. 21. 15:36
 6/14 anonim ***** válasza:
32%
A négyes a a szaxin nem a hangszert érti.
jan. 21. 18:05
 7/14 A kérdező kommentje:
6-os, légyszíves, mondd el, hogy szerinted mire gondolt a 4-es. Kívácsi vagyok a véleményedre.
jan. 22. 16:15
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Szépen lehet a karriert felfuttatni, egyre jobb szerepekkel, de magyarként szinte nem sok az esély. Eleve akcentussal fogod az angol nyelvet ejteni. Szerintemmanapság az isnagy szàm, ha magyar filmben hullát játszhatsz.
jan. 22. 17:33
 9/14 anonim ***** válasza:
9%
8-as vagyok. Annyit hozzá tennék, hogy az amerikai női sztároknak mindegyiknek volt plasztikája, akik nagyon híresek: Dove Cameron, Ariana Grande, Selena Gomez stb.
jan. 22. 17:35
 10/14 anonim ***** válasza:
9%
Miért akarsz te amerikában befutni? Az utóbbi 10 évben egy épkézláb filmet nem tudott kitermelni Hollywood. A jobban sikerült filmek mind valamilyen európai származású vagy egyéb országokból odakerült alkotóktól születtek és ezen alkotók következő már hollywoodi elvárások szerint készült filmje többnyire már felejthető alkotás lett. Ugyanez igaz a sorozatokra is. Az odaköltözött európai színészek is mind kivetkőztek magukból és silányabbnál silányabb filmekben játszanak. Ráadásul akkora a túljelentkezés minden területen, hogy még hátszéllel is teljesen esélytelen befutni, ha nem nyújasz valami egészen kimagaslót. Viszont az, hogy mi a kimagasló előre nem lehet tudni, mert nagyban függ az aktuális trendektől és a producerek, rendezők stb. aktuális elképzeléseitől.
jan. 22. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!