Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan legyek nemzetközi...

Hogyan legyek nemzetközi színésznő?

Figyelt kérdés
Elsősorban Olaszország, Spanyolország, Németország és Franciaország érdekelne, de mindenképpen Európa. Bármilyen nyelvet szívesen megtanulok. Van némi tapasztalatom (sajnos csak színpadi), és jártam színi tanodába is.

jan. 2. 16:41
1 2
 11/15 anonim válasza:
A felhasználói tartalmat (UGC) nem nevezném színészetnek, mert gondolom, ilyesmiről van szó.
tegnapelőtt 15:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Az, de szerintem igenis színészet.
tegnapelőtt 15:35
 13/15 anonim ***** válasza:

"Bármilyen nyelvet szívesen megtanulok."

Gratulálok!

Ez gyorsan ment.

tegnapelőtt 22:05
 14/15 anonim ***** válasza:

"Bármilyen nyelvet szívesen megtanulok."

A szándék egy jó dolog, de egy színésznőnek perfektnek kell lennie. Ha ekkora nyelvzseni, az már kiderült volna.

tegnapelőtt 23:55
 15/15 A kérdező kommentje:
A gimiben franciát és angolt tanultam, nem nulláról indultam. Olaszt 1 éve tanulok, de ha oda akarok menni, rá kell kapcsolni.
tegnap 06:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!