Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan legyek nemzetközi...

Hogyan legyek nemzetközi színésznő?

Figyelt kérdés
Elsősorban Olaszország, Spanyolország, Németország és Franciaország érdekelne, de mindenképpen Európa. Bármilyen nyelvet szívesen megtanulok. Van némi tapasztalatom (sajnos csak színpadi), és jártam színi tanodába is.

jan. 2. 16:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Onlyfans.Annál nemzetközibb nincs.
jan. 2. 16:55
 2/14 A kérdező kommentje:
#1, nem ilyen jellegű "színészkedés" érdekel.
jan. 2. 17:02
 3/14 anonim ***** válasza:
78%

Majd ha színészként akcentus nélkül beszéled valamelyik nyelvet, akkor tedd fel a kérdést.

Franciát azért kerülném..

jan. 2. 17:09
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Az akcentus a legkevesebb. Én láttam Osvárt Andreát német és olasz filmben is, mindkét nyelven észrevehető akcentussal beszélt (egy korai német filmjében szinkronizálták is). A kérdés, hogy a kérdezőnek van-e olyan "selling pointja", egyedi előnye, ami miatt érdemesebb őt felkérni egy szerepre, mint egy anyanyelvi színészt. Andreának volt.
jan. 2. 17:46
 5/14 A kérdező kommentje:
Sajnos pocsékul adom el magam, muszáj hozzá ez selling point izé? :(
jan. 2. 18:11
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem tudod eladni magad, akkor Magyarországon se leszel színész, nemhogy külföldön.
jan. 2. 18:19
 7/14 anonim ***** válasza:
54%
Osvárt Andrea a temus D. Tóth Kriszta?
jan. 2. 19:13
 8/14 A kérdező kommentje:

"Franciát azért kerülném.."

Ma megkaptam egy francia reklám narrációját. Azt mondták, azért választottak engem, mert olyan szexin mondtam, hogy "pour homme". Az interneten lesz elérhető a hirdetés, majd belinkelem, ha felrakják. :D

tegnap 15:03
 9/14 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, te szerintem egy kamus, unatkozó férfi troll vagy.
tegnap 15:14
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem. Belinkelem a reklámot, ha megcsinálják.
tegnap 15:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!