Külföldön irodai állást megpályázni?
490 ezret keresek, amiből 230 ezret elvisz a lakáshitelem. Tehát 260 ezer forintom marad. Ebbe beletartozik a rezsi, telefonszámla, internet, netflix, kaja, szórakozás, öltözködés, smink, hogy azért legyen egy megjelenésem is.
Ha belegondolunk, ez nagyon kevés. Egyedül élek.
0 forintot tudok félretenni és elegem lett ebből.
Elgondolkodtam, hogy külföld felé veszem az irányt. 2 diplomám van, pénzügyi szektorban dolgozom.
Ha valakinek van tapasztalata, mennyire reális megcélozni külföldi hasonló irodai munkákat?
27N
Egy modern, jól felszerelt lakást is annyiért bérelne, mint amennyi a törlesztője.
A törlesztő legalább fix, nem emelkedik.
Én is azt javasolnám,hogy előbb meg kellene próbálni jobb állást keresni itthon.Feltornászni azt a nettó 500-at olyan 800-900-ra.Pénzügyi területen nem lehetetlen.
Ha meg menedzseri ambíciók is vannak, úgy pláne nem.
Úgy máris normálisabban lehetne élni.
Valóban, meghalhat, elválhattok, stb... és akkor ugyanott vagy, mint most, férfi nélkül, ahol egy forintod nem marad hó végén, és elkeseredetten keresed a tanácsokat.
Tekintve hogy a biológiai óra leketyeg, és a girl boss empowered woman üzemmód nem jött be, ideje újraértékelni az életstratégiákat.
Mondom ezt úgy hogy én férfiként nulláról küzdöttem fel magam a 100M körüli net worth-ig 30 éves koromra, de ezt nem várom el, és nem is szeretném a feleségem életébe, hogy ő tudjon koncentrálni azokra a dolgokra, amik számítanak.
Amikor ilyen kapitalizmus és feminizmus által kényszerpályára rakott és kihasznált nőket látok, mindig fontosnak tartom megjegyezni, hogy a normális élet is opció lehet.
Nemrég ért véget egy hosszú több éves kapcsolatom, ahol a pasi jól keresett, bár nekem ez nem proritás.
Köszönöm, most egy időre egyedül szeretnék lenni.:) Különben is, nem hinném, hogy a nők arra lennének ítélve, hogy bárkitől függjenek.
Köszi a válaszokat, tavasszal szétnézek itthon is, addig várok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!