Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Külföldön irodai állást...

Külföldön irodai állást megpályázni?

Figyelt kérdés

490 ezret keresek, amiből 230 ezret elvisz a lakáshitelem. Tehát 260 ezer forintom marad. Ebbe beletartozik a rezsi, telefonszámla, internet, netflix, kaja, szórakozás, öltözködés, smink, hogy azért legyen egy megjelenésem is.

Ha belegondolunk, ez nagyon kevés. Egyedül élek.

0 forintot tudok félretenni és elegem lett ebből.

Elgondolkodtam, hogy külföld felé veszem az irányt. 2 diplomám van, pénzügyi szektorban dolgozom.

Ha valakinek van tapasztalata, mennyire reális megcélozni külföldi hasonló irodai munkákat?

27N

jan. 1. 18:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Egy modern, jól felszerelt lakást is annyiért bérelne, mint amennyi a törlesztője.

A törlesztő legalább fix, nem emelkedik.

Én is azt javasolnám,hogy előbb meg kellene próbálni jobb állást keresni itthon.Feltornászni azt a nettó 500-at olyan 800-900-ra.Pénzügyi területen nem lehetetlen.

Ha meg menedzseri ambíciók is vannak, úgy pláne nem.

Úgy máris normálisabban lehetne élni.

jan. 2. 11:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
9es és mi van ha nem akar pasit? Nem fogom magam függővé tenni valakitől. Egyedül is meg akarok tudni élni. A férjed bármikor meghalhat, elválhattok stb.
jan. 2. 14:31
 13/18 anonim ***** válasza:
23%

Valóban, meghalhat, elválhattok, stb... és akkor ugyanott vagy, mint most, férfi nélkül, ahol egy forintod nem marad hó végén, és elkeseredetten keresed a tanácsokat.

Tekintve hogy a biológiai óra leketyeg, és a girl boss empowered woman üzemmód nem jött be, ideje újraértékelni az életstratégiákat.

Mondom ezt úgy hogy én férfiként nulláról küzdöttem fel magam a 100M körüli net worth-ig 30 éves koromra, de ezt nem várom el, és nem is szeretném a feleségem életébe, hogy ő tudjon koncentrálni azokra a dolgokra, amik számítanak.

Amikor ilyen kapitalizmus és feminizmus által kényszerpályára rakott és kihasznált nőket látok, mindig fontosnak tartom megjegyezni, hogy a normális élet is opció lehet.

jan. 2. 15:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A normális élet. Persze nem rossz ha van pasi és jól kijöttök egymással meg minden. De nem tud csak úgy leakasztani a fogasról egy pasit. Valljuk be nem mindenki találja meg élete szerelmét.
jan. 2. 15:45
 15/18 A kérdező kommentje:

Nemrég ért véget egy hosszú több éves kapcsolatom, ahol a pasi jól keresett, bár nekem ez nem proritás.

Köszönöm, most egy időre egyedül szeretnék lenni.:) Különben is, nem hinném, hogy a nők arra lennének ítélve, hogy bárkitől függjenek.

Köszi a válaszokat, tavasszal szétnézek itthon is, addig várok.

jan. 3. 00:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi a konkrét pozíció amit meg szeretnél pályázni? Most milyen pozícióban dolgozol? Ha van kb 2-3 év tapasztalatod abban amit pályázni akarsz akkor lehet esélyed rá... Az hogy irodai munka kb semmi információt nem hordoz...
jan. 3. 10:48
 17/18 A kérdező kommentje:
pénzügyi terület, eddig 4 év tapasztalattal.
jan. 3. 20:53
 18/18 A kérdező kommentje:
az adózás vonalán főleg
jan. 3. 20:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!