Országosan ilyen kevés a munkalehetőség mérnöki pozícióra mostanában az építőiparban?
Semmilyen téren nem jó jelenleg munkát keresni. Én gépészmérnök vagyok, nagyon jól fizető munkám van, de már érzem ideje váltani, mert csak stagnálok, karriert is építenék. Kiégés közeli állapotban vagyok.
Az elmúlt egy évben nézelődtem, de olyan vicces összegeket ajánlottak céges autóval, hogy a saját autóm lízingje és fenntartási költségeit figyelembe véve még így is jelenleg sokkal többet keresek.
Ez a céges autó is kényes téma, nekem nem kell alsó kategóriás autó, most is van, csak bedobtam a közösbe. Így céges futkozós autó lett, klímával nem lehet vele előzni..., 200 km/hó privát használat jár mellé.
Amit elfogadok Golf, Octavia, Focus, és hasonlók. Fontos szempont kiválthatom-e vele a privát autómat, azaz adnak-e havi 1200 km-et magán célra, mert ennyire szükségem van + ingázási km. Az ilyen 2-500 km-el nem sokat érek, mert kell mellé egy másik kocsi is.
Nyár vége óta, még kevesebb lett a számomra érdekesnek tűnő munka lehetőség, gondolom összefügg az autóipari problémákkal. Nagyon úgy néz ki idén sem fogok váltani :((
Szerintem keress valami segéd munkát, vagy futárkodj, és mellette keress munkát, mert nagyon gyalázatos jelenleg a munkaerőpiac. A semmihez képest a 300000 sokkal jobb.
Értem, köszönöm a válaszokat. Jelenleg ez a helyzet valójában, nem csak én látom így a helyzetet.
Állásinterjún (ha lesz közeljövőben munkalehetőség) hogyan adnátok elő magatokat, ha megkérdeznék tőletek a pár hónap munkanélküliséget?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!