Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A szociális szférában miért...

A szociális szférában miért ilyen kevés a fizetés? Miért van az, hogy egy szociálpedagógus, egy idősgondozó stb. munkakörben dolgozó ember, kb. annyit keres mint egy árufeltöltő?

Figyelt kérdés

#bérek, szociális szféra
dec. 30. 12:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%
En is empatikis szemely vagyok de kihazsnalajak aku enegedi lenyegtelen h allami szfera. Itt is vamnak csalkk en nem tudnam megtenni, hogy soman ennyire kiabaszunalajak
jan. 3. 05:04
 12/16 A kérdező kommentje:

#10 nem is állítottam, hogy keveset dolgozik. De az ő munkáját sem fizetik meg amit elvégez. Ha pedig a társadalmi hasznosságot is figyelembe vesszük, ugyanolyan siralmas a helyzete mint a szociális szférában dolgozóknak.

#11 ha ezt le tudnád még egyszer írni, azt megköszönném mert a sok elírás miatt nem értem amit írtál.

jan. 3. 10:57
 13/16 A kérdező kommentje:
#11 Bocsánat sikerült értelmezni. Valóban sok embert kihasználnak, főleg a mai világban.
jan. 3. 10:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Felesleges pènzkidobásnak látja az állam. Egy idős, beteg ember vagy a fogyatèkkal èlők sose fognak hasznot hozni a társadalomnak. Csak azt nem èrtem, hogy a gyermekvèdelmet mièrt hagyta így leèpülni mivel pont a társadalomból kiszorult gyerekek fognak a börtönökben, hajlèktalanellátásban kikötni amikor felnőnek. Rájuk megèrnè költeni, hogy adózó állampolgárok legyenek.
jan. 4. 08:15
 15/16 A kérdező kommentje:
#14, valószínűleg a gyermekvédelmre fordított pénzeket is felesleges pénzkidobásnak tartja az állam vagy legalábbis olyan szférának amire nem igazán érdemes pénzt költeni. Biztosan úgy van ezzel az állam, hogy mivel támogatja a fiatalokat mindenféle hitelekkel, adókedvezményekkel, ezért a gyermekvédelemre szoruló és az alá eső gyerekek amolyan "feláldozhatók" akikkel nem érdemes foglalkozni. Ezért pénzt sem érdemes rá fordítani és költeni.
jan. 4. 13:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Az a vicces, hogy pont az állami dolgozókat kéne jobban támogatni. Nem csak 50% utazással. Pont ott nem jár például Szép kártya sem, ami állami. Bár külföldön sem dúskálnak, de ott pontosan nekik van állami támogatás kötelezőn felül és vannak tőlük kevesebbet kereső személyek 8 órában. Ha ott működik, itt is kéne. Kifogások és felesleges stadionok vannak.
jan. 6. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!