Szociálpedagógusként hol lenne könnyebb dolgozni idősek között vagy gyerekek körében?
Figyelt kérdés
#szociálpedagógia, munka, állás, karrier, hivatás, idős, fiatal, gyerek
2022. jan. 9. 15:39
1/3 A kérdező kommentje:
mik az adott helyen lévő munkák előnyei illetve hátrányai?
2022. jan. 9. 15:50
2/3 anonim válasza:
Mit jelent számodra a könnyebb? Mik a prioritásaid? Gyerekek alatt mit értesz? Óvodás vagy iskolás vagy kamasz korú gyermeket? Milyen munkakörök közt nézelődsz? Napközbeni munkát szeretnél csak vagy szóba jöhet bentlakásos otthon is?
Ha ezeket megírod, tudok írni bővebbet családsegítés,iskolai és óvodai szocmunka, állami gondozás,bentlakásos idősek otthonában lévő munkák kapcsán.
Hiába írom,hogy nekem miért jó az ovisokkal,ha téged hosszútávon kicsinál, hogy képtelenek egy helyben ülni és csendben lenni (most mondtam valamit), érted...
3/3 A kérdező kommentje:
Az óvodás korú és az alsó tagozatos iskolás korosztály érdekelne. Éjszakai munkát nem szeretnék vállalni. Eddig idősek körében dolgoztam, amit szeretek is, viszont lehet, hogy nem egész életembe szeretnék idősek között dolgozni, meg tovább is szeretnék tanulni és nem tudok dönteni, hogy a neveléstudomány mesterszak vagy a mentálhigiénés közösség-és kapcsolatépítő mesterszak legyen a választásom...
2022. jan. 10. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!